Ensimmäinen koulupäivä

Tänään koitti se päivä, kun aloitin opintoni Metropolian ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon koulutusohjelmassa (nyt se on siis virallista!). Ei ollut aivan samanlaisia tunteita vatsanpohjalla kuin silloin, kun isä talutti kädestä ensimmäiselle luokalle ollessani 6-vuotias. Mutta melkein! Tyydyin kuitenkin vanhoihin vaatteisiin kaiken uuden edessä: GinaTricotin alennuksesta kolmella eurolla löydetty kukkakuvioinen pitkähihainen t-paita ja jalassa Vilan beiget löysät puvunhousut, jotka kiristelin ohuella vyöllä. Korviin vanhat viinipullonkorkki-korvikset, jotka on kuvissani ennenkin vilahtaneet ja kaulassa roikkui löysästi ohut ja pitkä viininpunainen huivi. Musta puvuntakki kuuluu ehdottomaan vakiokalustooni, sillä jotenkin huomaan sen sopivan kaiken kanssa. Uskolliseen vanhaan ja kestävään nahkalaukkuun upposi tarvittava sälä ja koulurompe. (Täytyy lähipäivinä käydä kirjakaupassa koulutarvike-ostoksilla, sillä sehän se vasta on ihanaa ja nostalgista)

Syksyn tulon huomasin taas kerran kun jalkaan päätyivät lankkausta kaipaavat ja kuluneet, 
mutta ah niin ihanat, mymmeli-kengät, joiden nauhoja päätin lyhentää jo kolmisen vuotta sitten. 
Enpä ole vieläkään. 
Ei haittaa.
Joko on kaikki koulunpenkillä? Oi, kuinka nautin opiskelusta. Muistakaa tekin.
-Henriikka

Kategoriat: oma tyyli 8 kommenttia

Ensimmäinen koulupäivä

8 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Sinulla on ihana tyyli ja hymy!

 • Anonymous sanoo:

  Olipas tosi kiva ja mukava ja ihana asukokonaisuus! Elän jännittäviä aikoja fuksina Sibelius Akatemiassa, en tosin ihan noin kivoissa vaatteissa, ihan kelpokuteissa kuitenkin. Voisin koittaa metsästää kirpparilta tollasta söpöä kukkapaitaa jonkalaista en vielä omista. -Emma

 • Anonymous sanoo:

  SÖPPELI SISKO.

 • Henriikka sanoo:

  Emma Sibiksellähän ovat kaikki tyylikkäitä eikös? Etköhän kuulu samaan kastiin. Kiitos kehaisuista ja kiitos myös Roussulle (olet paras) ja anonyymille. Naureskellen mennään.

 • Anonymous sanoo:

  kui siistii koulutarvikkeiden osto mmmm. mun lempparii ! t.alina

 • Henriikka sanoo:

  no aivan täydellistä! kaikkii stabiloi pörrökynii vihkoi kalenteri ja kaikkeee.

 • Anonymous sanoo:

  Tupsukynät on ihQ vai miten se meni… =D T. Karkki

 • Henriikka sanoo:

  Ohohho” GOOD OLD TIMES. you made my day.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.