Haikea elokuu

Kesä taitaapi taas pian kääntyä syksyyn. Nyt on se aika jolloin pitäis haikailla kesän perään ja itkeä nänäliinoja räkäsiksi. Nyt on aika huokailla syvään ja raskaasti. Nyt on aika piilottaa komeron pohjalle sandaalit ja alkaa käyttää toppatakkia suomalaisen melankolian riemun mukaisesti. Nyt on aika sytyttää lyhtyjä parvekkeelle ja vatkata vispipuuroa. Muistaa rutiinit, maksaa laskut ja pestä hampaat. Olla reipas, lempeä ja siveellinen. Langata hampaanvälit ja kuoria iho säännöllisin väliajoin. Syödä nälkäänsä ja antaa bussinpenkki vanhukselle. Loppujen lopuksi kaikkihan on aina niinkuin ennenkin. 
Tavan vuoksi nyt jotain satunnaisia muistoja kesältä.

Olkaa onnelliset. Siivotkaa jälkenne.

Kategoriat: elämä, valokuvat 2 kommenttia

Haikea elokuu

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.