SNIIKKERIKUUME TAIWANISSA

Vielä reissussa, huomenna kotiin: Kävimme eräs kaunis päivä tuossa maanherran talolla tuijottelemassa vartijoiden mahtipontista vaihtoa. Kiinnostuin kuitenkin enemmän rakennuksen ulkopuolella käynnissä olevasta tanssi-leiristä: hiphoppia, streettiä, wackingia, jazzia, breikkausta ynnä muuta ihanaa. Tuijottelin treenailevia paikallisia ja heidän releitään: Millainen katu- ja tanssimuoti täällä vallitsee ja millaisissa kengissä he tanssahtelevat katukivetyksillä?
Ja niinhän siinä sitten kävi. Inspiroituneena koreografioista ja kuluneista sniikkereistä, päätin itsekkin hankkia uudet (Mahtavaa, että täällä on kaikki hinnat noin puolikkaita Suomeen verrattuna). Suurimman vaikutuksen teki kirkkaankeltaiset, ei-niin-kovin-sirot Niket, joita on koristettu korallinsävyllä ja valkoisella.
Uudet kengät meinaa, että nyt voi uusi treenikausi alkaa.
Mielipiteitä: hienot vai karseet? (välimallin mielipidettähän ei voi olla..)
Peace, Henriikka.
Kategoriat: kengät, matkustus, ostokset 3 kommenttia

SNIIKKERIKUUME TAIWANISSA

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.