Läppäri visusti turvassa

  
Syksyllä 2009 ostin ensimmäisen ihkaoman läppärini tai tietokoneeni ylipäänsä. Olihan se hienoa ja kätevää, kun sai laukussa kantaa ikiomaa konetta, mutta en jaksanut siihen keskittyä niin kovasti, sillä mielenkiintoni vei monenmoiset kauniit läppärilaukut. Koneeni on 13-tuumainen Macbook Pro, mikä on helppo ratkaisu laukun kannalta, sillä juuri tälle koneelle kustomoituja laukkuja kyllä riittää. Mäkkikaupat tarjoilevat omia tuotteitaan, mutta halusin löytää kierrätysbrändien valikoimista suosikkini. 
Loppujen lopuksi lemppariksi nousi Globe Hopen vintage-kankaasta ommeltu lämminsävyinen kukkapussukka. Juuri oikeankokoinen ja piristävä, muttei kuitenkaan liian liian räikeä ja siksi vaikeammin kyllästyttävä. Kukkaroa kyllä nipisti, mutta kun pohtii että laukku on varmasti käytössä vähintään Hyvin on säilynyt koneeni puhtaana ja ehjänä. Kelpaa koneen kökötellä ja minun sen rinnalla.
Kuvat: Globe Hope
Kategoriat: random 8 kommenttia

Läppäri visusti turvassa

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.