LISÄÄ PURKKEJA

Minulla on niin mahtavat kaiffarit. Olen jauhanut täällä monet kerrat kauniista peltipurkeista ja hohh nyt viikonloppuna, kun kävin vanhempieni luona, minua odotti yllätys: Postilaatikkoon oli jätetty minulle kaksi maukasta purnukkaa. Sama letkee jäpä, joka on tehnyt tämän blogini ulkomuodon, oli ollut pääsiäispupuna/joulupukkina. OH KIITOS (molemmista).

Vielä en ole keksinyt purkeille tarpeeksi sopivaa käyttötarkoitusta. Odotan oikeaa hetkeä. Tässä lähipäivinä ja viikkoina koti muokkautuu muuton jäljiltä niin kovaa tahtia, että täytyy keskittyä näihin yksityiskohtiin vasta, kun on isot huonekalut ovat paikoillaan ja huoneiden järjestykset hahmottuvat. Tämä taitaa taas kerran olla selittelyä, selittelyä.. Eilen järjestelin nimittäin korvakorujani, vaikka ruokapöytä ei ollut paikoillaan.

Tänään paistaa aurinko ja Arabian rannassa ongitaan. Opiskelen ilolla neljään saakka ja koulun jälkeen taidan tehdä Jannen kanssa retken kierrätyskeskukseen.

Kategoriat: random 5 kommenttia

LISÄÄ PURKKEJA

5 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Oih, niin ihania nämä purkit. Itse pidän erinäisistä peltipurkeista ym. sälitystä edistävistä purnukoista ja pusseista. Erityisesti haaveileminen isoista virkatuista koreista on saanut minut virkkuukoukun varteen nyt jo lukuisia kertoja. Tykkään pitää kaiken tiptop =).

  Näyttää muuten siltä, että tuo sinivalkoraitainen peltipurkki on Aarikan tuotantoa. Olen nähnyt tuollaisia mm. sellaisilla rompepäivillä, jossa yksi nainen mainosti noita. Tiesitkö, että Aarikalla on ollut tuollaisia valikoimissan?

  Terkuin, AM

 • Henriikka sanoo:

  Hei AM! kiitos söpöstä viestistä, voi että ja miten mahtava tuo virkattu kori -idea. Sun täytyy joskus käydä laittamassa mulle kuva lopputuloksesta.

  Ja itse asiassa mulla oli tuollainen raitapurnukka jo ennestään, mutta punaisena, joten nyt on täydellistä pitää niitä viekukkain. Ja siksi entuudestani tiesinkin tuosta Aarikasta. Suht arvokasta peltiä siis.

 • Anonymous sanoo:

  Näinpä! Siispä designpelti kunniaan! =) Voisin yrittää laittaa jotain kuvia sulle jossain vaiheessa, kunhan selvitän ensiksi miten niitä tänne saa =). Varmaan täytyisi rekisteröityä tai jotain…

  -AM-

 • Anonymous sanoo:

  DESIGN GIFTS! 8)

  uskoakseni nämä on minun maman maman ex-kämpästä. eli perintötavaraa!

  -ville

 • Henriikka sanoo:

  PUS VILLE ja kiitos design-pellistä! Nähdäänhän joskus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.