Maailman kolein potkupuku

Omistan kyllä kotiasu-one-piece-haalarin, mutta nyt täytyy kyllä kertoa, että niiden kuosit eivät ole mitään verrattuna vauvojen potkupukuihin! Eheii, en ole vauvakuumessa, mutta jos kirpputorilla kävelee vastaan maailman kolein, siistein, överein potkupuku.. niin hyvänen aika, kyllähän se nyt täytyy napata mukaan. Myyjä naureskeli kun kävin hypistelemässä tätä miniasua puolen tunnin aikana varmaan kymmenen kertaa. Hän jopa laski hintaa reilusti ja kertaili sen laatu- ja käyttöominaisuuksia. Raja tuli vastaan, kun hän alkoi kertailla, kuinka yksinkertainen toiminto lapsenteko loppujen lopuksi onkaan. Tulin tulokseen, että nyt on oikea hetki tukahduttaa puheentulva ja ojentaa hänelle sovittu summa.
Ja nyt on minulla potkupuku. Mitä ihmettä? Yleensä en ole varasto-ostelija, mutta kai jossain sieluni syövereissä kaipasin aikaa, jolloin sai huutaa kovaa, kun oli nälkä, eikä tarvinnut vaivaantua kävelemään pöntön luokse. Tai ehkä alitajuisesti hamuan omaa vauvaa tai kummilasta. Tai sitten vain yksinkertaisesti pidän maatuskoista. Onko kukaan muu sortunut varastovauvanvaatteisiin?
Älkää pelätkö, aijon vastedeskin pitäytyä omassa tyylissäni. En kuitenkaan aijo yrittää tähän asuun sujahtamista. ”Joku border”, sanoisi sisareni.
Henriikka
Kategoriat: kirpputori, ostokset 12 kommenttia

Maailman kolein potkupuku

12 kommenttia

 • Mahtijanne sanoo:

  huippumiellyttävä. kelpaisi vauvoja hankkia.

 • Henriikka sanoo:

  Sitten joskus, kun aika on suopea.

 • Mä myönnän muinoin ostaneeni jemmaan yhden vauvan vaatteen. Seurustelua oli takana n. 2kk. Uskalsin/kehtasin kertoa ostoksestani miehelle n. 2vuotta myöhemmin kun mentiin kihloihin :D Ja nyt, melkein 8vuotta myöhemmin paita on meidän juniorin päällä. Ihme että siitä on mitään jäljellä, isompi neiti kun sitä käytti niin pitkään ja hartaasti. Oli hyvä ostos! :)

  Ps. Oon kade. Toi kuosi on nimittäin pähee. Mä haluun ja!

 • Anonymous sanoo:

  hihihih siin lukee molo!

  miten niin lapsellista? :o

 • Anonymous sanoo:

  kissapäiset maatuskat on mun lemppareita.

 • Henriikka sanoo:

  LILLI, oot niin mun tukena. Mä ostin yöpaidaksi ”I love boyfriend”-paidan puolta vuotta ennen kuin alettiin Jannen kanssa seurusteleen. Mutta vauvanvaatteet on jo astetta HC:mpää.

  Mutta oot elävä esimerkki siitä, että tämä budjetointi saattoi hyvinkin olla kannattava ja säästää minulta monta suurta euroa ja säästää monelta tuskalliselta ostosreissulta. Kukapa tietää, onko vauvamuoti aivan hirveää silloin, kun meillä ehkä kenties joskus on kersa?

  Ja anonyymi kirjoittelija, myönnettäköön että merkki on hieman koominen. Tuskin olet ainoa, joka sille on hieman hihitellyt. (Minä olen ainakin)

  Ja toinen anonyymi: Itse lämpeän egypti-henkisille, sphinks-maatuskoille. (kuinka sphinkskdsnfjsdn kirjoitetaan?)

 • Rosa sanoo:

  haha voiku söötti ! mitä stadis olevia kirppaireita suosittelet ? (=

 • Henriikka sanoo:

  Valtterin kirpputoria Vallillassa ykkösenä ehdottomasti, sit Emmausta Mäkelänrinteessä ja hmm Kaisaniemen ja Sörnäisten Fidaa.

 • Anonymous sanoo:

  ostin ala-asteella muovikassillisen vauvanvaatteita kirppikseltä. ne oli niin söpöjä :) usein tosi halpoja, hyvälaatuisia ja vähän käytettyjä. enpä tiedä, onko ne enää tallessa. mut tuo on kyllä upea! omiaan herättämään vauvakuumeen. . .

 • Henriikka sanoo:

  Hei taisit vetää pidemmän korren! Muovikassillinen on jo aikamoinen saavutus nimittäin.

 • Cecilia sanoo:

  mullakin on vauvanvaatteita jo ihan hyvä pino! Mutta rakastan ysäriä, ja niitä värejä voih. Siksi, kun joskus todella harvoin osuu vanhoja, mutta ehkä kerran käytettyjä AITOJA lasten vaatteita, koen pakollista tarvetta ostaa ne talteen. Oma äitiyspakkaus itseäni vartenkin on vielä melko hyvässä tallessa… ekologisuus, kierrätys… onneksi on myös kummityttö, jolle voi vauvahädässä(-kuumeessa) niitä vielä toistaiseksi pukea ;) ja kyllä, olen seurustellut jo hetken, joten en ihan hullu vielä ole! :D

 • Henriikka sanoo:

  JES CECILIA, juuri tälläisiä sielunkumppaneita/egonkohottajia tarvitsenkin. En ole ainut ”ehkä hivenen arveluttavasti ja liiankin ennakoivasti” toimiva. Mulla ei harmi kyllä ole tuota kummilapsi-mahdollisuutta, joten täytynee rajoittaa ehkä kuitenkin hivenen. Hyväkuntoisia ja ihania lastenvaatteita kun on kirpputorin pullollaan. Ja totta on toi ysäri-rakkaus, lappuhaalarit ja kaikki mahtava. Aijijai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.