Mickey Mouse my love

Mulla on maailman fankein takki! Nostalgiset vanhat Mikki Hiiri -elokuvat ja se äärettömän rasittava piipittävä ääni, hohohoh. Kyllä, minulla on mikkitakki. Häiden alusviikolla ramppasimme kodin ja juhlapaikan väliä ja kerran bensaa tankatessa huomasin vieressä olevan kömösen kirpputorin. Pyysin Jannelta lupaa käydä siinä (ei, en joudu kysymään lupaa kaikesta, mutta oli kiirus) ja Janne sanoi, että 3 minuuttia. Syöksyin sisälle (noloa) ja silmiini pisti kyseinen koominen ilmestys. Sieltäpä sen sitten omin ja nyt on vallan mukavaa yhdistellä tyylikkäät mustat kuteet, silkkipaidat ja kaikki, tähän huomiotaherättävään suurehkoon takkiin.

Näin tännöön, katotaan mitä huomenna. Huumori pitää ilosena, luonnollisesti. Olkaa ilosia!
Henriikka
Kategoriat: oma tyyli 6 kommenttia

Mickey Mouse my love

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.