Puku tekee miehen, pipo suurmiehen.

Ihana syysaamu, kun aurinko paistaa himmeästi, ja bussimatkalla saa uppoutua penkkiin, kun musiikki hivelee sfäärejä, täysin uusissa ulottuvuuksissa. Aamukahvin jälkeen kaapeista löytyi: Kirpputoripipo, kirpputoriketju, kirpputoritakki, Zaran vihreät puvunhousut, H&M:n peruspaita (täydellisen monikäyttöinen) ja Biancon kengät. Päivän polttava kysymys on, että jos laittaa puvuntakin ja pipon päällensä yhtäaikaa, niin kumpi luo enemmän auktoriteettiä (apua! onko se auktoriteettia vai auktoriteettiä?)? Vai kumoaako toinen toisensa? Ehkä koen ”ahaa-elämyksen”, kunhan tästä hiljalleen herään.
Henriikka 
Kategoriat: oma tyyli 12 kommenttia

Puku tekee miehen, pipo suurmiehen.

12 kommenttia

 • Inka sanoo:

  Henska, olet vaan niin ihana, etten pääse siitä yli enkä ympäri. Ai että.

  http://kylpyammeessa.blogspot.com

 • Henriikka sanoo:

  Hei Inka, kiva että kelpaan. Ja niiin olet alkanu blokkaa. HIANOO. Alan vakoileen sua. (hauska nimi ”kylpyammeessa”)

 • Laura sanoo:

  En tiedä menikö mun eka kommentti mihinkään kun onnistuin painamaan jotain väärää nappulaa…
  Sitä kuitenkin yritin kirjoittaa, että näytät tutulta! Ollaan ehkä oltu samassa tanssissa tai jotain..?? :D

 • Laapa sanoo:

  Niin jännää.
  Ihan erilainen tyyli kuin mulla, mutta jotenkin tää blogi kiehtoo. Taidanpa seurailla!

  laapalaura.blogspot.com

 • Ihailija! sanoo:

  Aivan täydellistä!<3 ja mun mielestä pip ja puvuntakki vähän kumoo toisiaan ja luo sulle ainakin täyellisen kokonaisuuden, joissain tapauksissa lätsä voi kyllä viedä voiton:p Olet ihana ja niin mukavan oloinen ja seuraan innolla blogiasi! keep going girl!<3

 • Anonymous sanoo:

  Johtuu varmasti sun asennosta ekassa kuvassa mutta huomasin pipon ensin. Toisaalta nuo kengät sitoo takin ja pipon kivasti yhteen. Auktoriteettia en huomaa. Hyvältä näyttää enivei.

  -AT

 • Henriikka sanoo:

  Laura: Ensimmäinen kommenttisi oli kadonnut taivaan tuuliin, mutta tämä jälkimmäinen löysi vastaanottajansa. Ja jep, tutkailin blogiasi ja tutulta näytät sinäkin. Mä luulen, että Kouvola ja muutamat harvat tanssituntini siellä on niitä yhdistäviä tekijöitä. Hah mä muistan kun sulla oli ain välillä jotakin koekampauksia päässä.

  Laapa: Myös minä taidan kurkata sun blogisi puolelle jes. Ja erikiva kuulla, että joku miltei vastakohta voi kiinnostua. Great! Tervetulloo vain.

  Ja ihailijalle kiitokset kauniista sanoista. En tiedä onko kehut paikkaansa pitäviä, mutta otan ne ilolla ja hymyllä vastaan. Ja siinä oot oikeessa, että lätsä on ain lätsä.

  AT: ”Auktoriteettia en huomaa” nauratti ja ilostutti. Rehellisyys kunniaan! Ja nyt kun kurkkaan ylimmäistä kuvaa, niin pipo kyllä oikeestikkin pomppaa paljon rajummin esiin kui takki. Ja lepardikengät yhdistää satunnaisuudellaan asun kuin asun heh.

 • ihailija uudestaan=) sanoo:

  Kysäsen muuten vielä et mikä koko sulla on noista housusista?:o näyttää meinaan istuvan tosi hyvin ja kun ite ostin zarasta vähän samantapaset housut ne ei istunu hirveen kunnolla ja epäilin että olinko ottanut liian ison koon:s

 • Henriikka sanoo:

  Nuo oli S-kokoset, että ei ihan pinkeet muttei kyllä tosiaan mitkään baggy-housutkaan. Tosin sehän riippuu iha ihmisen kropasta ja housujen mallistakin.

 • Anonymous sanoo:

  No, mä oon vähän auktoriteettikammoinen vaikka tiedän että sitä voi ilmentää eri tavoin. En tarkoittanut kommentillani oikein mitään :-D
  Totta on että kengät ovat huomiotaherättävät. Tarkoitin kuitenkin sitä että korko tekee ”aikuisen” mikä käy takin kanssa ja kuvio lapsekkaan mikä käy pipoon. Äh, opettelen vasta kirjottamaan…

  -AT

 • Claire sanoo:

  Ihan täydellinen asu!

 • Henriikka sanoo:

  At, kommenttisi olivat oikein ymmärrettäviä. Itse olin toope, että ei hätää.

  Ja Claire: ” ihan täydellisestä” en tiedä, mutta oli noissa ihan hyvä viettää syyspäivää. Kiitos paljon! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.