Ihanat vanhat salkut, nykyiset läppärilaukut

Opiskelutoverini Julian läppärilaukku on hurmaava: Isoäitinsä peruja, nahkainen vanha työsalkku. Tuijottelin haltioituneena tuota kassia koko päivän ja bussissa napsin siitä muutaman kuvankin. Aivan mahtavaa, että entisiin ”työsalkkuihin” mahtuvat hyvin nykyiset pienet kannettavat tietokoneet, joskus ihan tuntuu että ne olisi valmiiksi suunniteltu tulevaisuutta varten. Täytynee pitää vanhoja salkkuja silmällä, sikälimikäli joku täydellinen yksilö löytyisi 13-tuumaiselleni. Pussukkahan minulla jo onkin (http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/09/lappari-visusti-turvassa.html), mutta etenkin matkoille olisi kiva saada ihan kunnon laukku. Ja onhan tuossa nyt katu-uskottavuutta ja tunnelmaa.

Nyt hampaidenpesulle!

Henriikka

Ps 1. Vielä ehtii käydä äänestämässä ”äänestä”-painikkeesta meiksiä Pariisin matkalle:
http://lookbook.indiedays.com/2011/10/07/na-72/

Ps 2. ILOA JA RIEMUA, 100 lukijaa! Pus pus kaikki he.

Kategoriat: random 6 kommenttia

Ihanat vanhat salkut, nykyiset läppärilaukut

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.