RETROILUU

Sain joitakin viikkoja sitten haasteen Suvilta verkkatakki-jutusta! Että esittelisin kaikki vanhat & retrot verkkatakkini. Vihdoinkin viikonloppuna sain aikaiseksi kuvata muutaman kuvan lemppareistani. Ei niitä nyt niin hurjan montaa ole, mutta otin vahvistuksikseni muutaman collegepaidankin (olen huijari siis). Kaikki ovat kirpputorin antimia, lukuunottamatta mintunvihreää Nikeä, joka on isäni vanha. Muistan sen hetken hyvin selkeästi, kun tajusin, että isän vanha ja kulunut remonttipaita onkin siististi cool. Onko parempaa kun lööbailla isoissa ja väljissä, mukavissa releissä. Tykkään kyllä paljon myös korkokengistä, silkkipaidoista ja mekoista, mutta näihin paitoihin vois tehdä vaikka majan! Muutama verkkis on vähän muillamailla vierahilla lainassa, mutta tässä tulee nyt joitakin kipaleita. Löytyykö suosikkia?
Näihin tunnelmiin ja tönkköihin poseerauksiin! Padapimpadapum.
Henriikka, jonka syysloma alkoi juuri.
Kategoriat: nostalgia, oma tyyli 15 kommenttia

RETROILUU

15 kommenttia

 • Jossu sanoo:

  miten suloinen tuo turkoosi nike! <3

  http://sillysugarednuts.blogspot.com/

 • siljapulla sanoo:

  Toi buffalo <3 IHANA mä tahon

  ps. kun lähettää viestin kommenttiboksiin, pitää aina kirjoittaa se ”varmenne”. Minun piti kirjoittaa peestore eli pissakauppa…

 • Anonymous sanoo:

  Heei hassunhauskoja kuvia kyllä ja mahtavia takit ! Itse lopetin niiden käytön joskus kun iski tyttömekko-vaihe päälle mutta hei ! Eihän se olekaan niin epätyttö, koska säkin olet. Siis: mahtavia kuvia ja mahtava aihe. Mahtava kirjotus jou !
  T: Maijas

 • Henriikka sanoo:

  Hehaaa minustakin turkoosi Nike on ihan huippu, tosin mulla on siihen tunnesyitä toisin kun teillä.

  JA Buffalo ja NHL, toimiii. Nauran kippurassa tuolle peestorelle. Toivottavasti jatkossa pysytään siveellisempinä.

 • Henriikka sanoo:

  Ja Maija(s)! Mullakin iski jossain vaiheessa kriisi päälle, että pitäskö sitä nyt lopettaa tommonen hoppiräppisekaretro-tyyli, kun korkokengätkin kelpaa. Mutta tulin tulokseen, että niitä voi pitää vaik vuoropäivin ja tuntea olonsa silti naispuoliseksi eliöksi.

 • Anonymous sanoo:

  Lovena buffalo babeen! – Funny

 • Rosa sanoo:

  ihaniii kuvia !! (-:

 • Henriikka sanoo:

  whiiii kiitos! JES buffalolle kannatusta. Toisaalta pidän kyllä noista kaikista, että olen puolueeton.

 • Annastiina sanoo:

  Kukkuu, täällä yksi vastaihastunut uusi lukija, hurjan kiva blogi sulla! ((: Mun blogista löytyisi sulle yksi haaste, käyhän kurkkaamassa.

 • Suvi sanoo:

  Ihan huippuja kaikki! Brooks on super rento ja noi collarit kans. Munki pitää nyt sit vissiin tehdä tää sama kun sä otit haasteen vastaan ja toteutit.

 • Henriikka sanoo:

  Hei Annastiina, kiva että luet! Paneudun blogiisi tässä ajan kanssa, kun löydän hyvän hetken. ja JEP haaste! mulla on aika monta juttua tässä nyt jonossa, mutta otan haasteen vastaan sikälimikäli löydän sille sopivan kolon.

  JA SVUI oho siis suvi. Arvaa olinko kriisissä, kun tajusin ettei mulla noita verkkiksiä loppujen lopuks niin kovin montaa ole. Mun on pakko lähtee kirbarei kiertää ja löytää viel joku kruunu. Ja todellaki, odotan jo juttuas.

 • Inka sanoo:

  Huippuhienoja! Miksen mä löydä tuollaisia kirppiksiltä? Haaveena ollut jo pitkään joku retro verkkatakki tai tuulitakki.

 • Henriikka sanoo:

  Tulee olla tosi sitkee, mennä niiden haisevien myyjien luokse ja penkoo kaikki lähetyskirppisten peränurkat. Kyllä sua vielä onni potkaisee!

 • Ankkuli sanoo:

  Ei hitto miten hienoja, itteeni iskee toi liila brooksin. Miten sä löydät tommosi sopivan kokosia vaikka oot.. no siis semmonen… et kuitenkaan ihan Maailman pisin :) Tuntuu että kaikki on semmosia metri kertaa metri kokosia.. Tässä viestiä kirjotellessa näin ikkunasta kun orava kiipesi oksalla tommosen minikäpyn perässä ja meinasi pudota ahneuksissaan.Hellyyttävää

 • Henriikka sanoo:

  hahah, salaisuuteni on se että esim tuo brooks on lastenpuolen, olisko senttikoko 152 cm, ja vaikka kuvat ehkä hämää niin milteipä nuo kaikki on juurikin niitä metri kertaa metri -vaatteita. Mua ei häiritse jos paidat roikkuu polvissa. Kyllä niiitä löytää, kun pitää silmät ja mielen valppaana eikä nirsoile liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.