Väripalleroita damdidam

Hakaniemen kirpputorilta löysin värikkään ja omituisen kaulakorun. Ihmeellisen värisiä palloja roikkuu hopeanvärisessä pannassa ja helisevät mukavasti kävellessä. Vielä en ole uskaltanut yhdistää tätä kuoseihin tai räikeisiin väreihin, vaan turvauduin vain vaatekaappini uskollisimpaan yksilöön, mustaan silkkipaitaan. Koru pääsi oikeuksiinsa paremmin, kun sen rinnalle ei nostettu mitään sen kummallisempaa kudetta. Tässä nyt pohdiskelen, että onko tuo hieno vai ruma? (Huomaan pohdiskelevani tätä harvinaisen usein vaatteitteni ja asusteitteni kanssa, pelottavaa) Taitaa taas tuo ero olla hiuksenhieno. Mukava sitä nyt ainakin oli käyttää.
Nauttikaa viikonlopusta, kulkekaa ilo rinnassa ja hymy pyllyssä.
Henriikka
Kategoriat: asusteet, korut 6 kommenttia

Väripalleroita damdidam

6 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  tosi hieno!

 • Anonymous sanoo:

  tuon paidan kanssa tosi hieno, mutta jonkun muun kanssa voi olla katastrofi ! :D

 • Henriikka sanoo:

  haa hei kiitos. Joo itse asiassa pohdiskelin sitä ostaessa, että minkähän ihmeen muun kanssa tämä sopisi kuin iha pelkistetyn ja mustan. en ole vielä keksinyt hih.

 • Anonymous sanoo:

  sopisi aatelisen halpispitsimekon kanssa tai minkä vaan, persoonallinen ja hurmaava, et voi mennä oikeen mitenkään vikaan minkään kanssa OOT — emmää keksi, jotain.. jokin.. yli-ihminen

 • wow, amazing necklace!! Love it!

 • Henriikka sanoo:

  ihana anonyymi, vaikken yli-ihmisyttää allekirjoitakaan niin vautsi olipas siinä herttainen kommentti. Hymyilin niin leveästi että suupielet meni korvista sisään.

  And Gaby, thank you. I have been wondering if it is ugly or cool. hah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.