Kaikki jauhaa denimistä

Oon odotellut tässä, koska denim menisi pois muodista. Ei sillä, että sen mun mielestä pitäisi jo lopahtaa, mut johan tässä on jo pari vuotta hiihdelty farkkupaidoissa. Aina vaan julkkikset kuljeskelee löysissä farkkupaidoissa tai tiukoissa farkkuliiveissä. Ehkä last season, mutta se ei vaikuta häiritsevän. Eikä minuakaan. Jannen vaatekaapin vaaleansininen kirppis-löllykkä houkutteli ja nappasin sen päälleni. Kun miesmallisen paidan yhdistää tiukkoihin housuihin ja nilkkureihin, niin kokonaisuus on taspainossa. Korvissa roikkuivat pitkät (ja painavat, ai ai korvani) ketjukorvikset ja nutturan töräytin hetken mielijohteesta täysin vinoon. Ei jaksa aina olla niin tosissaan.
On kyllä huvittava juttu, että kun muotipiireissä puhutaan farkusta, niin sitä kuuluu sivistyneesti kutsua denimiksi. Huh huh, onhan se nyt aivan ääliömäinen sana. Ei sentään yhtä naurettavaa, kun käyttää ”joustava”-adjektiivin tilalta sanaa ”fleksiibeli”. Anteeksi mikä?
Have a nice day.
-H
Kategoriat: oma tyyli 6 kommenttia

Kaikki jauhaa denimistä

6 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Luin sun kommentin inkan blogista, miten oot onnellinen että löysit sen. Tulin sun blogiin ja nyt MÄ oon onnellinen, että löysin SUN blogin. Ihana!

 • annie sanoo:

  mä en oo ikinä oikee tottunu denim sanaa. englannissa denimist puhutaan materiaalina ja farkut on sitte jeans. mä en paljon noista säännöistä perusta ni sanon aina jeans jacket ja saan hölmöjä katseita. mut asiasta kukkaruukkuun, näytät taas kivalta ja tykkään tuosta FARKKUtakista. Mulla on samankaltanen mutta hieman tummempi.

 • pandalapsi sanoo:

  Onpa ihanat kengät! Mistä olet ostanut ne? :)

 • Henriikka sanoo:

  Hei anonyymi: ihan mahtavaa, että eksyit ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin. hiihelihei.

  Annie: Joo denim on nimenomaan se matsku, mutta mä kutsun sitä farkkukankaaksi. Ja kiitos kovasti, toi on ihana paita, kun haluu rentoa muttei kuitenkaan suttuista.

  Pandalapsi: Oon ostanut ne viime talvena Biancosta. Ekat korkkarini, iha huiput.

 • Hanna sanoo:

  tää asu on kyllä aivan perfecto :–) ja joo samasta denim-sanasta kärsin myös, farkku saa kelpaa !

 • Henriikka sanoo:

  Vola, thanks. Merkkaa ain vähä enempi kuulla kehuja, jos sanoja on tyylitietoinen itse. Tsahh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.