Lasten paidassa

Ei vitsit kuomaset! Tsekatkaapa nyt tovi minkä löydön tein kirppikseltä: Surfing-Snoopy, ai että mitä riemua! Vaaleanpunainen napapaita löysi kaverikseen pitkän farkkuhameen. Inhottaa ajatuksin farkkuhameista, mutta jotenkin olen onnistunut vetämään tuon kipaleen seulasta lävitse. Mutta surfing-Snoopy, en pääse tästä yli. Joku urpo myi kalliin aarteen mulle yhdellä eukilla. Siellä se vaan Metka-itsepalvelukirpputorin hyllyllä pölyyntyi. Myyjä nauroi ostoksilleni, enkä vieläkään käsitä miksi.
En vieläkään keksi syytä myyjän naurahteluun. Mutta se oli samankaltaista naurua, kuin Tiimarin asiakkaiden hihittely, kun myyn heille pakkauspaperia, teippirullia ja postikortteja pehmoiset poronsarvet päässä.
Henriikka
Kategoriat: kirpputori, nostalgia, oma tyyli 6 kommenttia

Lasten paidassa

6 kommenttia

 • annie sanoo:

  Voi että oot söpö !

 • Ansku sanoo:

  Ähh ihan hassua että sulle näyttää kaikki sopivan! Itsehän en pukis farkkuhametta edes pikkurillilleni :—–D

 • Anonymous sanoo:

  en kans ymmärrä et miten siulle voiki sopia kaikki vaatteet!

  Paula

 • Anonymous sanoo:

  todella sulonen kokonaisuus, ja voi oot niin nätti!=)

 • Henriikka sanoo:

  Laapa ja Annie: Voi että kiitos! Huva että meni nappiin. Ainakin vähän.

  Ansku ja anonyymi: Mulle ei siis todellakaan sovi kaikki vaatteet, hohoh naurattaa ajatuskin: valkoiset housut, v-kaulukset, merenneito-malliset hameet, leveät farkunlahkeet. Hyihyi! Mutta ehk tälläselle lapsenkasvoiselle käy hyvin nuo lastenvaatteet hih.

  Anonyymi: Kiitos kovin! tsap.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.