Vetoketjuista asusteita

Kaamos kaatuu päälle: silmät ei meinaa aueta aamuisin, alan kaikkien epäilyksien jälkeen harkita kirkasvalolamppua, pohdin vitamiineja ja selailen halpalentoja kuuman auringon alle. Ja kamalankamala juurikasva alkaa puskea päälle. Minä fiksuna likkana värjäsin alkusyksystä tummemman tyven, jotta talvitukka ei näkyisi. Aurinko kun ei talvisin pääse vaalentamaan haalentamaan hiuksia. Meni muutama viikko ja MITA. Minulle alkoi kasvoi vaaleaa tyvikasvua. Ideani kaikessa nerokkuudessaan menetti hohtonsa.
Onneksi on kaikenmaailman hiusasusteita. Ihan en ole vielä saanut rahoja kokoon kampaamokertaa varten, mutta kovasti pusken kassahommaa. Sitä odotellessa saan hyvän syyn ottaa käyttöön kaikki hiussysteemini ja -laitteeni, jotka ovat jääneet epähuomiossa vähälle käytölle. Huivit, pannat, pinnit ja muut pääsevät keräämään huomiota ja samalla siirtämään huomiota poispäin kuontalon juurestani kasvavasta vaaleasta palkista.

Onko kellään vinkkejä pääkaupunkiseudun kampaajista? Mikä ja kuka on laadultaan ja hinnaltaan jees?
Henriikka
Kategoriat: asusteet 11 kommenttia

Vetoketjuista asusteita

11 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  vinkki: piian kampaamo suvelassa, espoossa. pitkä matka sinne on sinulta mutta leikkaus maksaa 24e minulle jolla on lyhyet hiukset!

 • Anonymous sanoo:

  Panta on nätti, mutta jäin ihmettelemään, mitä järkeä on värjätä juurikasvua, kun sellaisen saa pian kampaajakäynnin jälkeen värjäämättäkin?

 • annie sanoo:

  Ihan älyttömän kiva toi hiuspanta. Mäkin haluan !

 • Anonymous sanoo:

  Tyven värjääminen ”liukuväriksi” on mitä ilmeisemmin maailman trendikkäin juttu tällä hetkellä! Tai ainakin meidän liikkeessä Jumbossa sitä halutaan viikottain, mistä lie saanut trendi alkunsa…

  Jos et Vantaalle saakka halua lähteä kampaajalle (vaikka tietysti lämpimästi suosittelen!) niin Prof Helsinki on mainio paikka! Erityisen lämpimästi voin suositella Kalevia tai Neaa, muutkin ovat taitavia ja ihania kyllä!

  Terkuin Heidi

 • Milena sanoo:

  Annankadulla sijaitseva Maker! (:

 • Henriikka sanoo:

  Hei kiitos kaikille vinkeistä! Täytyy tarttua toimeen ja ruveta pohdiskelemaan hintoja ja vaihtoehtoja. Myöskin citydeal vaikuttaa tarjoilevan aika herkullisia vaihtoehtoja.

  Ja niin, värjäsin tyvikasvun, koska ajattelin että kun tumma rupeaa kasvamaan, niin haluan että se sekoittuu sulavasti muuhun hiuksiin. siis värjäsin tyven sekä samalla sävyllä hieman raitojakin.

 • Anonymous sanoo:

  Ihan vinkkinä vaan, että mitä kauemmaksi keskustasta menet, sitä halvemmat kampaamot ja varsinkin jossain pienissä lähiöissä on edullisia, mutta taitavia kampaajia, esim. Pukinmäen Pellawa.

 • Semi sanoo:

  Itse voin suositella köyhien timanttia Salon Pepe Åhmanin kampaajakoulua Sörnäisissä. Edullista, aikaa menee pidempään kun ovat oppilastöitä, mutta opettajat valvovat laatua. Oon ollut itse tosi tyytyväinen.

 • Anonymous sanoo:

  Citydealilla voi säästää pitkän pennin kampaamoasioissa, mutta kannattaa harkita! Itse maksoin kympin ja sain erittäin huonosti suomea puhuvalta kampaajalta pöyheän kasarikampauksen. Eipä siinä mitään jos semmoista olisin pyytänyt, mutta oli tällä kertaa tyhjä arpa. Googlaa ainaski ennen kuin ostat!

 • ALINA sanoo:

  ihana postaus. pus.

 • Henriikka sanoo:

  Hei taas hyviä vinkkejä, ihan sikakiva. Täytyy nyt harkita. piakkoin ja halvalla olis kyllä kiva päästä! Nyt on niin paljon paikkoja ja mahdollisuuksia, että en tiedä sekoittiko tää vai helpottiko haha. Luultavasti jälkimmäistä. Vielä otetaan ehdotuksia vastaan mm.ilmaisista palveluista! Niitä varmaan pursuaa ovista ja ikkunoista.

  Ja viimeinen anonyymi: Pahoitteluni, etten voi sitte mitään että hymyilyttää ajatus pöyhkeän kasarikampauksen luomasta tunnelmasta.

  Alina: Pus. Kiitos. Kiva kun oot palannut blogisi pariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.