Sontsan alla kuivatellaa-telaa-ee-ee-ee

Joulukuu ja vain sataa. Pikkuisena minun synttäripäivänä, 2.12, oli aina lunta ja mulla oli joka ikinen vuosi ”pikkujoulusynttärit” (tai siihen asti, kun joku luokkakaverini pilkkasi minua siitä). Mutta en aijo valittaa ilmastonmuutoksesta enkä muustakaan, kun en asioista yhtään mitään tiedä. Ja minä pidän sateestakin. Bussinikkunat ja bussipysäkkien seinät on paljon kauniimpia sateella. Se olkoon tämän jutun pääpointti.
Toinen suhteellisen hyvä pointti voisi olla Lindexin punainen villapaita ja harmaat sukkahousut ja kaikki muu vaatekerta, joka on kirpputorilta haalittu sieltä sun täältä: 
-Vihreä huivi – Jyväskylän yliopiston jokavuotinen liikunnan rakennuksen ”kaikki-ilmaiseksi”-kirppis (0 euroa)
– Kaulaketju, jossa roikkuu jos jonkinmoista härpäkettä -Valtterin kirpputori (1 euro)
– Musta suuri puvuntakki – Tampereen Kyttälän kirpputori (2,20 euroa)
– Mustat korolliset maiharit – Kangasalan kirpputori (4 euroa)
Olenko aivan sekaisin, kun muistan ostohetket ja hinnat ihan tarkalleen? Unohdan lähes poikkeuksetta vastata tekstiviesteihin (tätä siskoni inhoaa), en muista Jannen puhelinnumeroa enkä syntymäpäivää, mutta muistan näin turhaa tietoa. No, nyt se on kaiken lisäksi vielä kirjoitettu muistiinkin tänne bittiavaruuteen.

Kolme työpäivää ja ohhooohhoooo joululoma alkaa. Keväällä alkaakin aivan uudet työkuviot huraa, mutta nyt riemulla nämä päätökseen. Ovisummeri soi, se tarkoittaa, että meille saapui joku kyläilemään. Tämä siis riittäköön.
Henriikka – sontsan alla elaa-elaa-ee-ee-ee
Kategoriat: oma tyyli 5 kommenttia

Sontsan alla kuivatellaa-telaa-ee-ee-ee

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.