Nappisormuksia

Jos jollakulla (niin kuin minulla!) on vielä lomaa, niin tässäpä mukavaa pikku ähertelyä turhien minuuttien ratoksi. Voi jopa olla mahdollista, että nekin jotka jo uurastavat, ehtivät loihtia itselleen uuden sormuksen vapaa-ajallaan. Projektin kesto kun on ehkäpä sellaiset 5 minuuttia plus pikainen kauppareissu.

Nappisormuksen teet seuraavin ohjein:

– Hanki tarvikkeiksi nappi, liimaa ja sormuksentausta (sormuksentaustoja myydään halvalla askartelukaupoissa, esim. Sinelli, Sinooperi ja Askarelli).
– Liimaa Erikeepperillä, pikaliimalla tai muulla kestävällä liimalla nappi sormuksen taustaan.
– Anna kuivua hartaasti.

Aika hankalaa, eikö totta? Nyt voin jo paljastaa, että muutama ystäväni sai tälläisen joulupaketissa. Tässä arvuuttelen nousiko huulille hymy vai suuhun yrjö. Toivoen ensimmäistä. Vaikka olishan jälkimmäinenkin suhteellisen viihdyttävä vaihtoehto.
Ja yrjöstä puheen ollen, hyviä uutisia niille, jotka blogini ulkoasu etoo:
Uusi valmistuu hyvää vauhtia, kiitos kuomani Villen!
Henriikka
Kategoriat: DIY, korut 17 kommenttia

Nappisormuksia

17 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  oi miten ihana postaus! pakko heti huomenna marssia askartelukauppaan ja panna tuumasta toimeen(:

 • Anonymous sanoo:

  söpöjä =) ihana uusi ulkoasu tykkään <3 nasu86

 • Suvi sanoo:

  Mulla meni hetki tajuta, et miks tää sun blogi näyttää ihan erilaiselta, pitkät on piuhat. No tajusinpa kuitenkin ja vitsin siisti tää uus lookki!

 • Anonymous sanoo:

  Pisteet söpölle uudelle ulkoasulle!

 • Inka sanoo:

  Heeiii, ulkoasu on vaihtunut. Kiva!

 • Anonymous sanoo:

  nyt ulkoasu sopii paremmin aamukahvilla-teemaan :)jesbajees! :) hyvä tuli!

 • Anonymous sanoo:

  tosi kiva ulkoasu! tosi kiva ja toi banneri on ihana!(:

 • Allu. sanoo:

  Pisteet ulkoasusta! Tykkäsin entisestäkin kun se oli niin erilainen kuin useimmissa blogeissa, mutta tää on kyllä tosi kiva. (: Tekee mieli päivittää omakin.

 • Korvistyttö sanoo:

  kerrassaan täydellinen ulkoasu! raikas ja suloinen ja kahvinmakuinen.

 • Anonymous sanoo:

  olis siinä yks hauska blogi, söpö tyttö ja kivat kuteet toki. Sit se vaihto ulkoasun uuks ja riks poks, nyt alko tää lukija kiinnostuu. Ruutupaitainen tyttö kiittää, on tästä helppo pitää. Mikäs tässä lukiessa, joka suuntaan juoksiessa. On siis kiva välillä rauhoittua, kahvin kanssa tulee vähän datailtua.

 • Mippe sanoo:

  Hei! En ymmärrä, mikä edellisessä ulkoasussa herätti niin suurta närää, mutta uusi on kyllä tosi magee!

 • Elinabeth sanoo:

  heeeei vähän söpöin uusi ulkoasu :D kannatti tulla sun raa’an pakotuksen alaisena katsomaan ;)

 • ALINA sanoo:

  jee uus ulkoasu se on kiva! Fanitan sua! pia nähhhäää!!!!!!

 • Anonymous sanoo:

  Jee, huomasin heti, et sul on uus banneri! Se on hieno :) Edellisen bannerin kuvasta aattelin et ei oo nii sun näkönen..
  T: Amppeli

 • Henriikka sanoo:

  Anonyymi: JES! Tähän pyrin, iha ältsiä että joku tämän johdosta ottaa ja tekee. Greeat. Raportoi sitten kuinka onnistui.

  Nasu86: Hyvää! Niin minäkin :–)

  Suvi: Kiitos kovasti. Ja tiedätkö, oon ehdottomasti sitä mieltä että sun pitäs pitää suurempi haloo blogistasi, koska se on niin mainio.

  Anonyymi: Kiitiitkiitti! Pisteet tekijälle.

  Inka: Vihdoin ja viimein, kovan harkinnan ja muokkauksen jälkeen. Toivottavasti se kannatti.

  Anonyymi: Joo. Kieltämättä tää on aika paljon enempi aamukahvitunnelmainen kuin se tumma entinen. Vaikka siinä bannerissa itse hörpiskelinkin.

  Anonyymi: KIITOS. minustakin, ihana toi käsinkirjotettu fontti.

  Allu.: Mikäpä sinua estää päivittämästä, siitä vain hommiin hih. Rakastan tukkaasi kyllä niin, tuon oletuskuvan herkkuväri oh. Ja minäkin pidin kyllä entisestäkin, mutta toivottavasti tässäkin löytyy jotakin persoonaa.

  Korvistyttö: uskollisen lukijan kommentti lämmittää kovasti ja aidosti. :-)

  Anonyymi: Ei oo totta. Herkistyin ihan, että joku jaksoi vääntää oikein runonpätkää vuokseni. Kiitos piristyksestä, helmi.

  Mippe: Hahah, en täysin minäkään. Mutta josko valitukset tyyntyisivät nyt. Ehkä ruskea ei ole kaikkien lempiväri. Kiitos kovasti!

  Elina: Kannatti raa’asti painostaa. Odotan saavani vielä monet kerrat myös laadukasta valokuvatäytettä teikäläisen suunnalta. Tiedätkös, ystävyys ei kiinnosta, vaan hyötyminen. PUS!

  Alina: Ei oo totta, iha mieltsiä. Ihan sairaan kiva, ihana pori. Oon oikein säästellyt mun shoppailulakon kuukausittaista lohdutussektoria, 15 euroa kirpputoreihin, että voin tehdä löytöjä kirppiskiekallasi.

  Amppeli: Hyvä, että tämä on enenpi. Mua alkoi ahdistaa edellisessä hehtaarinkokoinen naamani. Ny on pienenpi ja parempi!

 • Ninnu sanoo:

  Upean ihana ja sympaattinen ulkoasu blogillasi, tyktyktykkään paljon! :) Tulee sellainen seesteinen olo, kuten aamukahvilla kuuluisikin ;) Nappisormukset saa yläpeukkua, eli aikas supersöpöjä on!

 • Henriikka sanoo:

  Ninnu: eikun askartelemaan! Ei ole hankalaa. Yläpeukkua yrityksille.

  Ja kiva, et koet sympaattiseksi. Minua himottelee kahvi ain kun näen nuo tahra, tiedä sitten onko se hyvä vai huono. Kyse on kuitenkin vain tietokoneen ruudusta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.