”Otan susta kuvan ja kerron, että tää on hipsteriä!”

Luokkakaverini sanoi nähdessään minut näissä kuteissa: ”Eikä. Otan susta kuvan ja lähetän sen mun työnantajalle, kun se ei tiedä mikä on ’hipsteri’.” Olen kyllä kulkenut omasta mielestäni hipsterimmissäkin (?) kledjuissa. Olen myös kuullut, etten ole hipsteri, koska mulle on henkilökohtaisesti ihan fine olla sellainen. Strange, eh? 
Joka tapauksessa Monkin raitamekko on lemmikkini näin talvella. Pitkät hihat ja paksu kangas, oi-jo-joi. Ja kiva kun ei mennä niissä aivan perusväreissä, vaan raidat ovat mustia ja beigejä (musta! niin erikoinen väri). Polvisukkia olen pystynyt taas tänä syksynä miltei tosissani käyttämään, vaikka mieleeni palautuukin kaksi suht karsee vaateinnostusta menneisyydestäni:
a) polvihousut ja sateenkaaren väriset polvisukat tuossa 9.luokan ja lukion taitteessa.
b) pelasin melkein 8 vuotta korista ja tietysti siistein juttu tärkeisiin peleihin oli laittaa polvisukka. Ainoastaan toiseen jalkaan. Nice. 
Nykyinen kaihertava polvisukka kriisi on se, että kaikki aikuisten puolen polvisukat on suunniteltu hivenen pidemmille säärille. Minun jaloissani sukat ylettyvät puoleen polveen ja rullautuvat näin rasittavasti polvitaipeiseen. Yritän aina nykiä sukat polven alapuolelle. Onneksi sukkaryppyjen kanssa oppii elämään.
Kaulassa oli ihana nahkaremminen kello, joka on vilahdellut jo vaikka missä kuvassa aiemminkin, sekä Unkarista eräästä luostarista ostamani ristikoru. Kaverini kyllä paljasti, että samanlaisia saa myös Ninja for Menistä ja Spirit Storesta. Siinä meni se uniikki luostari-tuliainen. Ja niin kuin tiedätte, egolasithan se kruunaavat hipsterin nenän. Näillä siis.

Mites siellä puolella? Kuka kokee olevansa hipsteri, kuka gootti, kuka hippi juppi punkkari? Japanitypy nörtti glamrokkari hoppari tavantallaaja tai juntti? Molempiparempi.
Henriikka
Kategoriat: oma tyyli 20 kommenttia

”Otan susta kuvan ja kerron, että tää on hipsteriä!”

20 kommenttia

 • Roosa sanoo:

  ahhah ihanat muistot, itekin pelasin korista polvisukilla yläasteaikoina :DDD tosin mulla oli kyllä molemmissa jaloissa nii en tainnu olla yhtä cool ku sinä :-D ja tiiätköhän mistä saattais löytää hyviä tollasia suuria hipster/imago/mitälie silmälaseja, ois tarvetta eläkeläislookkiin ens viikolla? :-)

 • mymmmeli sanoo:

  sydämeltäni oisin kai hipsteri, mut kiitos ailahtelevan vaatemaun oon myös kaikkea muuta siinä samalla. mietin aina että jos ois aikaa/rahaa/tilaisuus niin panostaisin persoonalliseen pukeutumiseen enemmän, mut en lopulta osaa edes päättää mihin tyylikuntaan keskittyisin. life is hard!

  mistä noita nuuskamuikkusia saa:o

 • Lotta sanoo:

  mä oon tutkiskellu asiaa pitkään ja tullut siihen tulokseen etten oo hipsteri, koska muakaan ei haittais olla. Viime aikoina oon kuitenkin havainnu itsessäni orastavaa hipsterivihaa, se taitaa todistaa päinvastaista.

  Huippu blogi!

 • Sara sanoo:

  Kuin kiva postaus. :) Pidin erityisesti sun hipsteri-mietinnöistä, sillä mulle kävi samanlain kaverin kanssa yks päivä! Nyt sain vielä oikeesti silmälasit, ja ostin just tollaset pokat! Saan siis varmaan kerättyä niillä lisää tollasia kommentteja, mut sit voin sanoo etten nää ilman niitä, hehe!

 • Anonymous sanoo:

  Oi ihanuus! Kiva blogi, piristää päiviäni :)
  Mie en tiiä mikä olen! Varmaan vähän hipsteriin päin menevä..
  Mistä nuo verhot? Niin kivan näköiset.

 • emppu sanoo:

  voi että noi lasit on ihanat ! (: sun tyylitaju on uskomaton :))

 • ida sanoo:

  minä luulen että oon tollainen tavantallaaja… how boring?

 • Korvistyttö sanoo:

  iiihanat sukat, sävy on hullun kiva. (-: itse en koe olevani oikein mit… mikään, isoveljeni mukaan oon hipsterippi. eikä haittaa pätkääkään :-D tykkään yleensäkin olla toisten analysoitavana kun ite en oikeen itseäni miellä miksikään enkä itteäni osaa edes kuvailla.

 • Marianna sanoo:

  Mä oon ainakin (erään tamperelaisen lukion erästä ensiluokkalaisten ryhmäytymispäivän yhteislaulua lainaten) pasifisti vitun hippi taidehomoelitisti! Pus.
  Ps. on muuten aika hämmentävää kun puolet kerroista joilla yritän päätyä Aamulehden sivuille ja kirjoitan alkua vähän osoitekenttään, päädynkin sun blogiisi.

 • Anonymous sanoo:

  Jos ”ristikorusi” on luostarista, niin silloin se on rukousnauha. Jokaisen helmen kohdalla lausutaan tietty rukous. Niitä ei oikeasti kuuluisi pitää kaulakoruna :) Mutta ehkä se nyt sallitaan :D Niin ja rukousnauhalla ei ole mitään tekemistä taas Spirit store matskun kanssa yms, ne on vaan koruiksi tehtyjä jäljitelmiä :)

 • Anonymous sanoo:

  Moi! Tykkään sun blogista tosi paljon eli kiitos siitä. Tuli mieleen, että kuulutko johonkin seurakuntaan? Mihin? Sulla vaikuttaa olevan mahtava elämänasenne ja suuri joukko ihania ihmisiä sun elämässä :)T. Pauliina

 • Anonymous sanoo:

  Nuuskamuikkunen on söpö! :D T: Amppeli

 • Inka sanoo:

  Mua on haukuttu hipsteriksi mutta en oikein allekirjoita. Mun suurissa kuvitelmissa hipsterit kuuntelee cooleja indie-bändejä ja muuta sellasta, mua ei taas oikein kiinnosta mitä kuuntelen enkä oo ostanut yhtään levyäkään varmaan viiteen vuoteen.

 • Anonymous sanoo:

  Eiks hipsterit oo ne bridget jones -tyyppiset mummoalkkarit…?! T. Mr Darcy

 • Anonymous sanoo:

  Hei ostit tuos taannoin sen täydellisen rannekellon niin ooks käyttäny sitä ollenkaan? :) ois kiva nähä sekin joskus asukuvissa :P

 • Henriikka sanoo:

  Roosa: Kirpputoreilta ja ainaki H&M:ltä saa laseja, eikun penkomaan ja etsimään. Toivottavasti en oo myöhässä vinkkieni kanssa. Kirppislaseista saa helposti linssit pois, jos vahvuudet häikkää. Ja huh, noi korissukat. Kiitos että ne ajat ovat ohitse.

  Mymmeli: Muikkusia kai lelukaupasta (hauskaa kirjoittaa mymmelille muikkusista), omani on kirpputorilta Jannen sijaisena hihah. Eikä se vaatteisiin panostaminen onneksi ole maailman tärkein asia, joten ei mittään hätää. Toivottavasti muikkunen löytyy!

  Lotta: Miksi hipsteriviha? Miten huomaat sen itsessäsi haha? Orastava viha hii. Ja kiitos, tykkään tänne kyllä laittaa ja kirjoittaa.

  Sara: Sulla on kyllä toi hyvä valttikortti, että jos on oikeasti silmälasien tarpeessa, niin ne saa olla kuinka hipsterit vaan ja ikinä niitä ei kuitenkaan voi laittaa ”egon-piikkiin”. Ja hei, ihana blogi sinulla. Kävin vähä kurkkimassa.

  Anonyymi: Ehkä loppujen lopuksi aika moni blogini lukija on hipsteriin päin menevä. Ja onko sillä nyt oikeastaan väliä mihin päin on kallistuva heih. Kiitos kehuista ja verhot on kuule niinkin kummallisesta paikasta kuin Ikea. Ja vieläpä oikein edullisesti.

  Emppu: Uskomatonta en ehkä allekirjoita, mutta kiitän kovasti ja kummarran syvään. Piristävää.

  Ida: Tavantallaaja sen kaikissa positiivisissa merkityksissään on kuitenkin ehkä se paras vaihtoehto. Joten not so boring.

  Korvistyttö: Niin minustkin kiva väri, tosin onko liian syksy käytettäväksi kun kevät saapuu? Ja hei, tuossa ne inhoamasi verhot nyt roikkuu, onko täyskatastrofi? Me ollaan hipstereita kaikki, jos oikein silmin katsotaan.

  Marianna: Sä oot vaan tollanen, joka ei syö lehmänaivoa. Eikö sellanen oo ihan kivakin olla? Voi antaa aina muiden kertoa, kuka on. Minäkin ooon nobo vaan oikeasti. Ja tiedätkö, olen erittäin otettu, että blogini uutiset viehättävät aamulehteä enemmän, jatka samaan malliin!

  Anonyymi: Juu, tiedän kyllä rukousnauhat, mutta tämäkin oli luostarin turisti-putiikista, hintaa oli ehkä 30 senttiä hihah. Tietysti luostari ostopaikkana on aivan eri kuin joku massaliike, oot aivan oikeessa. Mutta luultavasti tämäkin on kopio jostakin aidosta. Tai en minä tiedä, eivät osanneet englantia siellä.

  Pauliina: kiitos kovasti, mukavia sanoja! Kuulun kyllä kirkkoon, ihan perusvaltionkirkkoon, mutta en kyllä nyt muuton jälkeen osaa sanoa mihin seurakuntaan kuulun. Johonkin helsinkiläiseen kuitenkin. Ja siinä oot oikeessa, että ihania ihmisiä riittää mulla, mikä on mieletöntä.

  Amppeli: NII ON. etenkin rillit päässä.

  Inka: Hipsteri on jokaisella kai vähä oma juttunsa. Se kuka on itse vähiten hipsteri, madaltaa oman hipsterinäkemys-rajansa varmaan semihipsteria alemmasa. epäselvää? Haha.

  Anonyymi: ON! Kerrankin joku puhuu totuuksia. Mr Darcy, marry me?

  Anonyymi: JOOOO niin ostin. JA se on ikuisuusprojekti, sillä en oo vieläkään saanut aikaiseksi viedä sitä huoltoon, kun paristot loppuivat. kai. Kyllä se vielä tulee näkyviin, ei huolta. Pidän siitä kovasti.

 • Anonymous sanoo:

  Hei! Olen melko uusi lukijasi ja ihan mielenkiinnosta kysyn, että oletko naimisissa vai sattuivatko sormukset vain tuohon nimettömään?:) Mahtavaa jos jotkut rohkenevat mennä naimiisiin nuoresta iästä huolimatta..mikäs sen ihanampaa!

 • Korvistyttö sanoo:

  ai joo verhot! TOIMII. anteeksi ennakkoluuloiluni.

 • JT sanoo:

  voi sä olet ihan supersöpö tapaus! tykkään blogistas :–)
  J

 • Henriikka sanoo:

  Anonyymi: Hei jes uusia lukijoita! JEs jes, onnistun vielä herättämään jonkun mielenkiinnon. Ja KYLLÄ, naimisissa ollaan. Itseasiassa kirjoitin pari kuukautta sitten jopa häistänikin täällä. (http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/11/haat-brollop-wedding-ja-kuinka.html) Tippaakaan en kyllä kadu, että kakskymppisenä pyyhälsin naimisiin. Mieheni on parahin.

  Korvis: JEE, onnistumisen tunne leviää varpaisiin asti!

  J: Kiitos kovasti. Toivottavasti kaiken supersöpöyden takana on myös jotain asiaa hih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.