Riehun aina äitini kanssa

Viimeksi lokakuussa julkaisin kuvia rakkaan äitin kyläilystä.
Emme osanneet vieläkään poseerata asiallisesti.
Kirjoitin joitain päiviä sitten tämän kuun hurjan 15 euron budjetin kirppislöydöistä. Kuva puuttui kuitenkin yhden mainion löydön kohdalta yksinkertaisesti siitä syystä, etten sitä ollut muistanut yhtä ahkerasti kuvata, kuin kuluttaa. Niinpä on aika esitellä takkilöytöni. Ehdin kuin ehdinkin piipahtamaan UFF:in europäivillä ja onnistuin jollain ihmeellisellä, yliluonnollisella voimalla vastustamaan kaikkia muita kiusauksia, paitsi tätä vihertävänruskeaa yksilöä. Siellä se nökötti rekissä, jonka yläpuolella luki ”suuria kokoja”. Minun onnekseni se oli siis siirtynyt vahingossa säästöön muilta mahdollisilta ostajilta, ja tyylilleni ominaisia suurjoukkueteltta-neuleita metsästäessäni löysin tulevan takkini.
Puin takin päälle ja mallailin. Ollessani varma omasta mielipiteestäni, käännyin Janneen päin ja kysyin, mitä hän pohtii. En saanut siunausta. MITA! Pöyristyneenä käänsin hänelle selkäni ja kysyin vieressä olevalta mummolta mielipidettä: ”Todella hyvähän tuo on. Ja taitaa olla kunnon villaa. Pitää varmasti tuulen. Hihat ovat pikkuisen pitkät, mutta niitähän voi lyhentää. Istuu kyllä hyvin.” In your face! Kiitin kauniisti ja marssin kassalle. Kolme euroa ei kovastikaan kirpaissut, tänks UFF ja takin entinen omistaja.

Äitini oli lauantaina luonani yökylässä ja takkini sai häneltä siunauksen.
Eikös se ole se tärkein?
Nyt vaihdan kotipökät jalkaan, keitän suuren kupin kaakaota ja käyn läpi kuvasaldon. Huomisissa julkaisen jotakin tämänpäiväsestä häppeningistä, jossa sain olla mukana.
Pus! Henriikka
minä: takki/UFF, pipo/Taiwanin tuliainen, pököt/Carlings, huivi/H&M, kengät/Dinsko:lapset, laukku ja lapaset/kirppis
äiti: takki/Carlings, muut jutut teiltä tuntemattomilta (tarvittaessa kysyn lisäinfoa)
Kategoriat: oma tyyli, perhe 10 kommenttia

Riehun aina äitini kanssa

10 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Lapset? :D

  • Henriikka sanoo:

   hupsista, olin unohtanut Disko: jälkeen välin siihen, niin lapset oli pompsahtanut eri riville. Tarkoitukseni oli infota että kengät ovat Dinskon lastenpuolelta, eikä että lapseni ovat kirpputorilta. :–)

 • Korvistyttö sanoo:

  sievä takki, kovin simppeli, ottaisin omaksi :3 mikä tosta tekee vihertävän?

  • Henriikka sanoo:

   Oikein tuollainen tosi perusmallinen. Siksi kai ihan hyvä. Ai oho sitä ei ehkä näistä kuvista huomaa, mutta takki on selkeesti oliivinvihreään päin menevä. Kuvissa se näyttää kyllä täysin vaaleanruskealta.

 • Eve sanoo:

  tosi nätti toi takki :)

 • Julia sanoo:

  Kaunis nainen ja upea takki! :) Kirjotatpas mukavatekstistä ja tietty hienokuvaista blogia! On aina ilo huomata, että sulta on tullut postaus! :—)

 • Ankkuli sanoo:

  HÄH miten Janne ei tuolle lämmenny, toihan on ihan juuri eikä melkeen sopiva ja niin hyvän näkönenkin! Niin kivan pelkistetyn näkönen kun ei tossa eessä oo mitään nappeja ja muita.

  • Henriikka sanoo:

   NO NIINPÅÄ, sieltä tulee asiapuhetta! Kai se Janne vaan ajatteli, että ne mun edelliset 10 takkia riittää.. Joo ja kiitos kommentista, ja jep napit on piilotettu söpösti tuonne sauman alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.