Tammikuun kirppislöydöt

Muistanette kai, että aloitin vuoden alusta hitusen sovelletun ostolakon. Tiedostan, että joku saattaa nauraa tälle. Onhan systeemissä nyt miljoonia porsaanreikiä ja oikoreittejä, esimerkiksi jokaiselle kuukaudelle pyhitetty lohdutussektori: vaikka kaupoissa en saa käydä, niin jokaisena lakkokuukautena saan käyttää 15 euroa kirpputoreilla. Hyvästi tammikuun budjetti, sillä reissuni Poriin oli kirppissuosiollinen.
Myöhemmin itse reissusta, mutta tässä tulevat tammikuun löydöt:
Jättijätti flanellipaita, 2 euroa.

Farkkuhame kukkavuorella, 2 euroa.
Pitsipaita, 3 euroa.
Raitapaita kultaisilla napeilla, 3 euroa.
Hopeinen tarjotin, 2 euroa. 

Kivoja? Hyvällä matikkapäällä joku ehkä laskee, että näistä tulee yhteensä 12 euroa. Valitin muutama juttu sitten siitä, kuinka kaikki tekevät herkullisia löytöjä UFF:in europäiviltä. Ehdin kuin ehdinkin sitten itsekin siellä piipahtamaan ja mukaan tarttui ihana takki kolmella eurolla. 15 euroa, done.

Ensi kuuta odotellessa. Tai saattaa mulla tässä elämässä ehkä olla jopa jotain tärkeämpää sisältöä.

Henriikka

Kategoriat: kirpputori, ostokset 20 kommenttia

Tammikuun kirppislöydöt

20 kommenttia

 • Minja sanoo:

  oi ihania ihania ihania vaatteita! varsinkin pitsi- ja raitapaidan kohdalla tuli semmonen ”aaa minulle myööös!”

 • karoliina sanoo:

  Ihana toi hopeinen tarjotin! Ostettiin kaverille kirppikseltä aika vasta samanlainen ja kaveri joutui pulittamaan hopeisesta tarjottimestaan kympin enemmän! Ihania löytöjä oot tehnyt =)

  • Henriikka sanoo:

   outssss kaverisi hinta on kyllä kirpaiseva, vaikka lähempänä se on oikeaa arvoa kuin tuo muutama euro. Olikin huippu löytö! Kiitos.

 • Qtja sanoo:

  Löydät kyllä aina tosi kivoja juttuja kirppareilta! Kattelin ite asiassa eilen noita postauksia kirpputori-tägeillä ja saatoin hieman vihertää kateudesta; oikeesti siun kirppissilmät on ihan super hyvä. Tulin myös oikein hyvälle tuulelle ja päätin että viikonloppuna teen pienen kirppistelykierroksen :-)

  • Henriikka sanoo:

   Löytyikö kirppiskierrokselta mitään? Kirpputorit on aarteita pullollaan, mutta täytyypi kyllä myöntää, että oon niin monta vuotta jo niitä kierrellyt, että kyllä se kirppissilmä kehittyy.

 • Hanna sanoo:

  Toi pitsipaita näyttää älyttömän söpöltä. :)

 • Anonymous sanoo:

  Flanellipaita on huippu! Sen olisin itekkin ostanut oli sitten mikä tahansa lakko soimaamassa takaraivossa.

 • Anonymous sanoo:

  Voi vitsi, kun löydät kirppiksiltä kaikkea hienoa! Itse koen kirppiksillä pyörimisen vähän ongelmaksi, koska kokoisia vaatteitani ei löydä normaalikaupoistakaan juuri ollenkaan, saati sitten kirppikseltä. Oon siis kokoa 32 tai pienempi. Ja isommissa vaatteissa näytän anorektiseltä, vaikken sitä todellakaan ole, koska syön kuin hevonen. :D

  • Henriikka sanoo:

   Oivoi oletpa sinä suloisen pieni! Mulla on se onni, että rakastan isoja vaatteita, enkä mielestäin näytä niiissä edes syömishäiriöiseltä. Sun täytyy mennä sellaisille lastenvaate-kirppiksille, söpö pieni ihminen.

 • Anonymous sanoo:

  Hienoja löytöjä! :) mitä kirppiksiä kiersit porissa? olis muuten kiva postaus jos tekisit sellasen missä kerrot lempparikirppareistasi :)

 • Anonymous sanoo:

  ihana toi raitapaita!

 • Milla sanoo:

  Upea pitsipaita! Oikea aarre!

 • Inka sanoo:

  Ihania! Erinomaisesti käytetyt 15 euroa, sanoisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.