Tyylikkäitä pyjamapöksyjä!

Oon tässä nyt pohtinut kevättä ja lukenut muotilehdistä hehkutusta vaatekauppoihin saapuvasta väriloistosta. Ensiksi tuli mieleen, että eikö se ollut jo viime vuonna? Jotenkin tuntuu, että siitä kirjoitetaan aivan uutuden loistossa. Toisaalta taas puistattaa ajatus siitä, että juuri kun olen saanut karistettua 15-vuotiaan neonvärisen minäni niissä värikkäissä polvisukissa, niin lehtien mukaan pitäisikin pukeutua taas väripaletiksi. Oon ollut vähän skeptinen tulevan kevään trendien suhteen, vaikkakin tiedostaen, että aina on trendikästä pukeutua mustaan. Pidän kyllä väreistä, mutten kokovartalopinkistä yms.

Kirjoitin jo aikaisemmin Paul Smithin kuteista. Fiilistelin silloin boyfriend-juttuja. Nyt pari päivää sitten eksyin taas Paul Smithin hoodeille, tällä kertaa kyseessä oli tulevan kevään ympyrät. Ja nyt täytyy kyllä hehkutella, että onhan se kevät sittenkin ihan tyylikäs. Koin kovaa rakkautta tyylikkäitä löysiä housuja kohtaan, jotka toivat mieleen yöhousut. Skippailin edelleen ne väriläjät, mutta fiilailin värillisiä yksityiskohtia ja pikkuisia yksityiskohtia ylipäänsä: hatut, vyöt ja jeejee-kuosit.
Ehkä se kevät voi sittenkin tulla.

 
Katsokaa muuten tätä viimeistä jalkaa. Sitä elää illuusiossa, että malleilla on karvattomat sääret.
Kyllä tuolta kuitenkin selkeesti minisänki pilkistää. HAHAHAHAHAHA. moi.
Henriikka

Lähteet: vogue.com/collections/spring-2012-rtw/paul-smith

Kategoriat: muoti 3 kommenttia

Tyylikkäitä pyjamapöksyjä!

3 kommenttia

 • annie sanoo:

  Jos mä näyttäisin tolta yökkäri päällä en ikinä lähtis sängystä :D Noi keltaset kengät on jotenkin houkuttelevat

 • Anonymous sanoo:

  hei uutta postausta kehiin!

 • Henriikka sanoo:

  Annie: Haaha, minä taas lähtisin ain suoraan sängystä. Eihä kukaan näkisi hohtoa, jos jäisi sängynpohjalle?

  Anonyymi: DONE hih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.