Villieläin

Viikonlopun viettoon ystäväni Alinan vanhassa mekossa. Todellisuudessa se taitaapi olla paita, mutta kun olen häntä 15 senttiä lyhyempi, niin päätin sen olevan mekko. Eläimellisiä kuoseja, tosin en oikein saa selvää minkä eläimen. Tavoitteena oli kuitenkin saada hiuksia astetta lähemmäs leijonanharjaa. Luonnontaipuisaan tukkaani se vaati ainoastaan hiukset märkinä nukkumista ja hiuslakkaa.

Pidän massiivisista koruista. Ranteitani painoivatkin isot käsirenkaat: vasenta suuri ja puinen ja oikeaa kaksi metallista. Kirjoittaminen ja dataaminen on tosin hankalampaa, kun ranteissa kolisee. Tuleepa ehk nördäiltyä vähemmän. Pidän tästä asusta. Pienellä fiksaamisella sen saa muokattua arkeen ja juhlaan. Kuulun muutenkin niihin ihmisiin, jotka eivät tahtoisi erotella juhla- ja arkivaatteitaan. Sain juuri Jannelta nimipäivälahjaksi toissapäivänä nahkamekon ja se on täydellinen esimerkki siitä, kuinka asusteilla ja meikillä voi muokata asun kekkereille ja koulupäiviin.

Ja olen lähipäivinä huomannut, että meikit on aina parhaimmat päivän puolessa välissä. Jo hitusen pehmenneet ja nuhjaantuneet, sellaiset inhimilliset. Nämä kuvat on kyllä otettu aivan illalla, mutta väsyneet meikit ja kasvot ovat jollain lailla kiehtovia. Ei tipu kolmea kiloa painosta, kun kolauttaa takaraivoon.

Ihanaa viikonloppua teille immeiset! Olkaa kiltisti ja arvostakaa väsyneitä naamojanne.

Henriikka

mekko ja metalliset käsikorut/ystävän vanhoja, sukkahousut/Lindex, kengät/Bianco Footwear, puinen käsikoru/Vila

Kategoriat: oma tyyli 16 kommenttia

Villieläin

16 kommenttia

 • Korvistyttö sanoo:

  asia on kyllä just niin, että vasta illalla naama ja tukka näyttää siltä miltä oisin niiden halunnu näyttäneen jo heti aamusta. jostain syystä jopa meikit naamassa päikkärit ottaneen minäni naama näyttää ihan erityiskivalta! mikähän siinä on

  • Henriikka sanoo:

   no näinpä juurl. Vaikka illalla minä alan olla jo ehkä hitusen ideaalirajan yli. Se johtuu ehkäpä siitä, että joudun juoksemaan ain bussiin.

 • Hoo sun hiukset on näis ihan uskomattoman ihanat! :D

 • Anonymous sanoo:

  nää kuvat jotenkin vääristyy? siis näyttää leveemmiltä tai kapeemmilta, ois kiva nähä ne ”oikeen”kokosena, entiä onko joku blogin asetusjuttu :) kiva blogi sul kuitenki!:)

 • Anonymous sanoo:

  mulla näyttää ainakin ihan normaalilta :)

 • Anonymous sanoo:

  Minullakin kuvat näyttää normaalilta. Ei ongelmaa. :)

 • Anonymous sanoo:

  aijaa no onkohan se vääristymisvika kun oon internet explorelilla..pitäskö kokeilla jollai muulla :D

  • Henriikka sanoo:

   Safarilla ja mozillalla pitäisi ainakin wörkkiä. Mutta hei infoa jos tulee useamminkin ongelmia, kyllähän tän pitäisi toimia kaikilla selaimilla.

 • Ida-Jessica sanoo:

  Upee leijonanharja, mäki haluun!
  Edelliseen postaukseen viitaten, vähän samanlaista kriisiä täälläkin :-D
  Oon vuosii värjänny mustaksi ja nyt haluan maantienharmaan värini takaisin niin
  mitä mitä, tyvikasvu huitelee jo korvien kohdilla eikä sävyero mustaan ole edes niin radikaali- mun maantienharmaa on muuttunu ruskeeksi, outoo :–D

  • Henriikka sanoo:

   Hei huikeeta, jollakin samoja pulmia. Niin kummallista, kun hiukset tuntuvat ihan elävän sen värjäyksen mukaan. Oikein kiusallaan vaihtavat oikeata väriä värjäyksen mukana hih.

 • - INGA sanoo:

  ihan tajuttoman ihana toi paita/mekko !! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.