Ei saisi nauraa, kun on pääkipu

Nyt saapi nauraa. Oon monesti miettinyt, että sitten kun oon oikeasti kipeänä niin, etten pysty nousee sängystä, niin täräytän tämän kuvan tänne blogiin. Siis aivan järkyttävä, kuinka mun tukka on kuin sieni, ja kokonaisuuskin on kuin pieni poika peiton uumenissa? Vuosihan on 2010, kun asustelen Ruotsissa, Skövdessä, ihanien ruotsivanhempieni kellarissa.

Joka tapauksessa aamulla kun heräsin, niin tajusin, että on iskenyt niin kova migreeni, etten saa päätä ylös tyynystä ja siksi nyt tämä kuva. Kakkua saa tuoda suoraan minulle tai jättää meidän oven taa.

Henriikka

Kategoriat: random 10 kommenttia

Ei saisi nauraa, kun on pääkipu

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.