Eilen alkoi kevät

Eilen alkoi kevät. Asteet tipahtivat plussan puolelle ja lumi suli pulipuli. Se on iloista. Aurinko paistoi niin kirkkaasti, että muutama ohikulkija jäi tuijottamaan mikä mulla on hätänä, kun silmät valuivat vuolaasti. Nää on näitä arkipäivän kriisejä, joihin auttaa vain kunnon kyyneleet.
Ja kyllä vain, vaikka kevät tulikin, käytän vielä takkia. Jätin sen pois vain näiden kuvien ajaksi, äitihenkiset voivat huokaista. Jalassa tietysti ne lempparilevikset, paitana mukavasti laskeutuva leopardirätti. Meinasin kevätriennoissani lähteä hilpomaan pelkästään tuossa ohuessa paidassa, mutta nappasin sitten kuitenkin kaiken päälle vielä mustan viitan. Onneksi. Ja sieltä hiukka kulahtaneen tukan alta pilkottaa timantti-korvis, jonka askarteluista kerroinkin aikoja siden.
Mutta kevät. Kevät kevät.
Henriikka
Kategoriat: oma tyyli 14 kommenttia

Eilen alkoi kevät

14 kommenttia

 • routapisara sanoo:

  heh :D olet aiheuttanut kortillasi perheeseemme hämmentäviä hetkiä. isi oli hyvin kauan tänään siinä uskossa, että olen tytöistä tykkäävä tyttö, kun sain korttisi ja hän luki sen. voi sitä naurun määrää kun yritin selittää, että mikä tämä korttijuttu nyt oikeasti on :D

  ps. korttisi oli ihana ja olet valloittavan oloinen ihminen! ja käsialasikin on herkullinen. kiitos päivää piristävästä kortista!

  • Henriikka sanoo:

   Tämä on niin mahtava kommentti. Olen nauranut tälle niin monet kerrat näiden muutamien päivien aikana.

   Siis ole hyvä ja anteeksi. Pitäydyn nyt kuitenkin omassa miehessäni turvallisesti. Hahaha.

 • Anonymous sanoo:

  Ihana asu ja kiitokset ihanasta kortista! :) -taru

 • Iltsu sanoo:

  Aivan ihana tuo musta viitta! :))

 • iina sanoo:

  Ihana kevät! :) olet kaunis!

 • Tiina sanoo:

  kiitokseja kortista ja hei, tänne kans aurinkoa!

 • Millie sanoo:

  Kortti kolahti tänään postiluukusta ja muumimamma-siteeraus osui ja upposi, oli nimittäin tiskipäivä :D kovasti teki mieli inspiroitua tuon naisen hienoista sanoista ja työntää ne tiskit jonnekkin, minne keväinenkään aurinko ei yllä.

  Käsialas on kyllä unelma.

  • Henriikka sanoo:

   Käsialani on kovin mummo! Olen huomannut ettei nuoremmat meinaa enää ymmärtää kaunokirjoitustani. Mutta kiitos! Muumimamma se vaan on kaiken onnen alku ja juuri, ihana nainen. Nainen? Muuminainen?

 • tuliskin jo se kevät! kaivataan kovasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.