Home again.

Olen kotona taas. Taas on vaalea tukka. Kun kävelin kampaajalta kotiin, niin tuntui tutulta ja hykertelin mielissäni. Suutuin kulahteneeseen, haaleaan kuontalooni, joka oli nähnyt parhaat päivänsä ja kiukkusin vaalealle juurikasvulleni. Hiusmallina reilu viikko sitten sain väriin kirkastusta, mutta kiharoiden latistuessa lannistuin taas. Hetken mielijohteesta googlasin tiistaina kampaamokouluja Helsingistä ja samaan mielijohteeseen mahtui vielä puhelu Hair Club Esa Kokolle: ”Ylihuomenna olisi vapaa aika 17.30.” ”Hienoa, otan sen!”
Tyvestä vaaleampaa, latvasta pikkuisen tummempaa. Auringon polttamia ja eri vaaleansävyjä, kuvaili parturi-kampaaja-opiskelija kuivaillessaan värjättyjä hiuksiani. Sanoi haluavansa itse samanlaiset, mutta eikö kaikki kampaajat aina sano niin? Ja eikö kaikki vaatemyyjät joko omista juuri kassalle viemäsi vaatteen, tai ainakin on vähintään pitkään harkinnut sen ostoa?
Kuukauden päästä on jo varmaankin uusi kriisi, mutta nyt tallustellaan viikonloppua tyytyväisenä.
Nähdään huomenna Kluuvissa kirppiksellä!
Henriikka
takki, kaulahuivi/kirppis, kengät/Vagabond, farkut/Levis, musta verkkoneule/Gina Tricot, korvikset/rewind and play again -blogi
Kategoriat: hiukset, oma tyyli 23 kommenttia

Home again.

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.