It’s all about the shoes

Kyllä, kyllä uudet kengät! Hurraa-huuto uusille kengille! Hurraa! Ja kyllä, kyllä. Minulla on edelleen shoppailulakko päällä, aina sinne huhtikuun ensimmäiseen päivään asti. MUTTA kerroinhan jo alkuunsa, että koska teen tämän rahansäästön vuoksi, niin taskunpohjalla kutkuttelevan lahjakortin voin käyttää. Synttärilahjaksi saatu Vagabondin yllätys on vienyt minut monen monta kertaa joulun jälkeen sekä Forumin, että Kampin liikkeisiin.
Ehkä seitsemännellä kerralla tulin päätökseen (karsee, kun olisin kuollut), siis tein päätöksen. Mustat paksutolppaiset nahkakorkkarit odottelivat hyllyllä -30 prosentin alennuksella. Eihän se ole hurjasti, mutta jos alkuhintaa on 130 euroa, niin ehdottomasti parempi kuin ei mitään. Olin jo useampaan otteeseen kokeillut näitä, ja nyt oli viimeinen tämänkokoinen pari hollilla. Vartin mallaillu.. Sitten kassalle ja hop! Kenkälaatikko kulki kassissani kotiin. Ja kengät myös.

Korkkareita ostaessani sääntöjä on vain yksi:
”Tarpeen tullen on pystyttävä juoksemaan bussin perässä.”
Check.
Henriikka
Ps. Eikö oo mahtava toi hohtava Vagabondin logo? Ahahaa.
Kategoriat: kengät, ostokset 14 kommenttia

It’s all about the shoes

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.