Pientä modailua dippadaidaa..

Mulla olisi niin paljon kerrottavaa teille: asujuttuja, astiajuttuja, arkijuttuja, siskon vierailusta muutamia hassunhauskoja kuvia ja uuden villapaitani esittelyä. Eikö se ole aika positiivinen ongelma, että joutuu rajoittamaan kuinka paljon tätä matskua tänne oikein lätkii? Annetaan jutun virrata, kun kerran virtaa.
Tässä tulee vähän tunaus-juttua teille. Ei mitään ydinfyysikon, vaatesuunnittelijan tai huippuompelijan neuvoja, vaan tälläisen yritän-parhaani-mahdollisimman-vähällä-työllä-tyyppisen henkilön väsäilyjä. Malleja siitä, kuinka tosi pienilläkin jutuilla voi tehdä paljon.
1. Mauttomista farkuista sortseiksi
 
Kevään kynnyksellä kannattaa kirppiksillä huomioida farkuissa kokonaisuuksien lisäksi myös sortsi-potentiaalisuus. Nämä farkut on veikkapoikani ikivanhat, todella leveälahkeiset kuluneen mustat farkut. Takamus kuitenkin istui pöksyihin hyvin ja niinpä nipsnaps lahkeet poikki.

2. Happea muutamalla saksenvedolla


Inhoan tiukkoja kaula-aukkoja, se saa minut tuntemaan etten voi hengittää, jonka lisäksi yläkroppa näyttää aina jotenkin massiiviselta. Paitoja kannattaa katsoa myös sillä silmällä, että voisiko sitä vähän modailla tyylin mukaisesti. Tämä Aerobic-paita oli lisäksi kauluksesta todella likainen, niin saksilla leikkasin kaulusta suuremmaksi ja heti on helpompi hengittää.

3. Puuvillakamaluuksista kelpokuteiksi


Hapsut on in! Mukavinta on, että hapsupaitoja voi muokkailla vaikka minkälaisista virttyneistä vaatteista. Tämä raitapaita on ikivanha yöpaitani, jota en enää kehtaisi kirpputorille viedä. Leikkasin hihat ja kaulukset irti ja alaosan saksin ohuiksi suikaleiksi. Inkkarifiboja a-a-a-a-au!

4. T-paidasta hihattomaksi
 
En ole teeppareiden suurkuluttaja. En tiedä miksi, mutta käytän erittäin harvoin tyköistyviä t-paitoja. Jos T-paitoja on kuitenkin alerekeissä tai kirpputorilta löytyy mukava printillinen, niin katson niitä muokkaus-rillieni lävitse: hihat irti hophop! Tämä seuraava on varmasti ensi kesänä ahkerasti käytössä.
Näihin Sherlock-vinkkeihin, näihin Sherlock-tunnelmiin!
Henriikka
Kategoriat: DIY 25 kommenttia

Pientä modailua dippadaidaa..

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.