Weekday yhteistyössä St Martins -opiskelijoiden kanssa

Tässäpä tulee vähän Weekdayn uutisia, jotka huomatessani ilahduin suuresti. Olen täällä blogin puolella muutamia kertoja huudellut nuorten suunnittelijoiden puolesta ja sitä teen yhä. Siksipä innostuin seuraavastakin kovasti: Weekdayn uusin yhteistyö-mallisto on toteutettu kahden Lontoon Central Saint Martins -koulusta valmistuneen suunnittelijan kanssa: Rejina Pyjon ja William Hendryn. Nämä kaksi lupausta herättivät suurta kiinnostusta ja huomiota muotimaailmassa viime vuonna, esitellessään luomuksiaan valmistuvien opiskelijoiden muotinäytöksessä ja toivottavasti herättelevät muotikansaa tästedeskin.
Yhteistyön tuloksena on syntynyt kaksi mallistoa, jotka menen huhtikuussa kuolallani pilaamaan Helsingin Weekdayn myymälään.
 Tuosta miesmallista en pidä, mutta vaatteista kyllä. Ja sinänsä kummallista, että pidän jostain näin selkeälinjaisesta ja pelkistetystä. Sinisestä mekosta tälläisen jätkänpätkän on turha haaveilla, kuolaa riittää, muttei pituutta. Mutta ehkäpä tuo ensimmäisten kuvien hamonen hmmmm tai samojen kuvien paita hmmm.
Joka tapauksessa hyvää huomenta toivottelee uutisraportteri Henriikka.
Kategoriat: muoti 6 kommenttia

Weekday yhteistyössä St Martins -opiskelijoiden kanssa

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.