Ei tarvii laukkuja, koruja, asusteita!

Bloggaajien kirppis -selviydyin sieltä ostosten puolesta erittäin ansioituneesti. Kaksi pipoa ja tämä paita. Ja galaksit räjähtää, enää en tarvitse laukkuja, koruja, asusteita erikseen! Tässähän on kaikki tarpeellinen yhdessä paidassa. Ihme kyllä, kukaan ei ollut huolinut tätä muutamasta hassusta eurosta itselleen koko kirppiksen aikana. Onni minulle, tulin ja keräsin potin. Paita on monelle teistä tutun Jennin vanha, kiitos kovasti, on ollut ihanaihana ja lämmin!
Paidan hohto löytyy siis tuosta kirjaillusta laukusta: hopealankainen ”kantohihna” kulkee selkäpuolelta eteen, aivan kuin oikea laukku. Itse laukkuun on ommeltu helmiä ja erivärisiä ”timantteja”, jotka tuovat väriä ja kimallusta. Nice. Korvikset jatkavat laukussa nähtyä kimallusta, muovi-blingiä kerrakseen.
Todistelin myös itselleni nutturapaljastuksien jälkeen, että hallitsen nutturat myös ilman donitseja: ilmeisesti onnistui, sillä työpaikkani suloinen vanha rouvashenkilö kehaisi heti aamusta: ”onpas siinä nätinnäköinen nuttura sinulla!”
Jäniskevennyksenä tässä teille lauantai-illan kunniaksi tälläinen
ei-niin-viehkeä kuva otsikolla: ”ilopissin partaalla”
Have a nice day, nauttikaa loskasta ja auringosta.
Herniikka
Kategoriat: kirpputori, oma tyyli 20 kommenttia

Ei tarvii laukkuja, koruja, asusteita!

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.