NBA jai!

Talvitakkikapina on kärjistynyt. Olen käyttänyt joinain päivinä vain peräti yhtä kevät-takkia. Tämä ruskea nahkatakki on lempparini: Jannen yläaste-aikainen ruskea takinkutale saa minut niin hyvälle tuulelle! Janne löysi sen pikkuveikkansa kanssa salaretkellään vanhempiensa vintille ja nyt minulla on lupa kantaa sitä. Ja ylpeydellä kannankin.
Mutta kerroksia kyllä tarvitaan, jos haluaa lämpimänä pysyä. Nahkatakin alle piilotin Etiopiasta ostamani sinisen villatakin ja hihattoman flanellipaidan, joka tuo niin lämpimästi mieleen tanssitunnit Jyväskylässä. Samoja muistoja tuo myös tuo alimmainen, NBA-paitani, joka odottaa kovasti kesää. Myönnetäköön, että Toronta Raptors on suhteellisen säälittävä tiimi. Mutta eihän sillä väliä, jos paidan värit on mukavat. Mehän elellään kovin kaukana NBA-huudeista kuitenkin.
Lopuksi ilme, joka syntyi kehotuksesta: ”nyt se katu-uskottavin räbä-ilme”. Onnistuinko?
Vielä loppuun kirjoitan, että olipa mahtavia vinkkejä eilisessä kulmakarvakeskustelussa. Otan todellakin vinkeistä vaarin, samoja juttuja olin pohdiskellut pienessä päässäni, ja mukavaa, että uskallatte tuoda esille kehujen lisäksi myös kritiikkiä. Ja vielä niin rakentavasti. Thank you siispä. Tämän on tarkoituskin olla keskustelukenttä. Esittelen tässä joku päivä sitten mihin suuntaan on neuvojen vuoksi päästy, khihi.
Nyt ihanan anopin keittämää teetä.
Henriikka
nba-paita, flanellipaita, nahkatakki, kengät, lapaset/kirppis, villatakki/Etiopian tuliainen, farkut/Levis
Kategoriat: oma tyyli 17 kommenttia

NBA jai!

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.