Postimuseo !

Vielä täältä tulisi kuvia söpöistä hetkistä Roosaliinan kanssa! Ollaanko samannäköisiä? Paljon on punaista ja tietenkin molemmilla rakkaat Fjällikset/Kånkenit, minulla ruskea ja siskolla vihreä. Tuollainen maastonvihreä on kyllä toisille se toinen musta. Milteinpä minullekin. Tällä kertaa päälläni sitä ei kuitenkaan nähty, sillä hiihtelin menemään Porista haalitussa flanellipaidassa, jonka helmat hivelivät polvissa saakka. Flanellipaidat ovat jo monta vuotta olleet itselleni sellaisia turvavaatteita, joita voi käyttää milloin tahansa, miten tahansa. 
Fiilistelin silloin Helsingin hiihtoloma aikaan myös, kun Elielin aukion postimuseoon oli vapaapääsy. Enkä kehunut turhaan, sillä paikkahan on ihana. Tässäpä saatte itse siitä palasen, kuvat ovat omalta lempiosastoltani: Kortteja, oi kortteja! Ja lupaan, että nämä ovat vimoset kuvat vanhoilla hiuksilla, vaikka tuskinpa te siitä kovin kovasti loukkaannuttekaan.

Eilisestä opiskelujutusta on vielä sanottava, että kuinka mahtavaa, 
että joku jaksoi sen lukea kokonaan.
Ja että joku siitä vielä sai jotakin irti! Mahtavaa
Muistakaa lähettää kortteja, etenkin siskoille.
Henriikka
Minä: takki ja huivi/H&M, pökät/Carlings, Fjällräven/Partioaitta, paita ja kengät/kirppis
Roosaliina: pipo/Drop in, Fjällräven/Partioaitta, takki ja pökät/Carlings, kengät/Adidas, paita/ Tallinna, huivi/kotikutoinen
Kategoriat: Helsinki, oma tyyli, sisko 16 kommenttia

Postimuseo !

16 kommenttia

 • Minttu sanoo:

  Postikortit on pop!! Niillä on mukava ilahduttaa ystäviä ja päivästä ei voi tulla kuin hyvä, jos eteisestä löytyy muun postin seasta postikortti; jostain päin maailmaa juuri minulle kirjoitettu tai vaikka ’vaan’ lähelläkin asuvan ystävän luukustani tiputtama :)

 • Laapa sanoo:

  Hihih, ihania <3 siskokset kuin.. kaksoset?

 • Cecilia sanoo:

  Ihanat nuo teiän ylimmät yhteiskuvat :D !

  http://sadehtivaa.blogspot.com/

 • Anonymous sanoo:

  löysin sun blogin äsken jotain kautta ja herranjestas, sä olet kaunis, hehkuva ja jollain selittämättömällä tavalla ihmeellinen! jään ehdottomasti seuraamaan, mulle tuli rankan päivän jälkeen niin hyvä mieli.

  • Henriikka sanoo:

   OOOOh. onpa oikein kiva kommentti tuo kirjoittamasi. Minullekkin siis tuli päivän jälkeen hyvä mieli ja hymy.

 • Anonymous sanoo:

  Mulla pistää silmään vähän häiritsevästi tummat kulmat. Tummien hiusten kaa näytti hyvältä mut mitä vaaleempi tukka myös vaaleemmat kulmat. Pääsis sun silmät oikeuksiinsa.

  • Henriikka sanoo:

   Hei oot ehkä oikeessa, koska en nyt hiusten haalenemisen ja -värjäämisen myötä oo vielä ostanut uutta kulmakynää. Täytyypi laittaa vähemmän, jotenkin sille itse tulee niin kovin sokeaksi!

 • Anonymous sanoo:

  Mäkin kävin lomalla tuolla postimuseossa, kun kerroit aiemmin, että olit tykännyt paikasta ja tykkään postimerkeistä ja korteista. :)

  Postikorteista tykkäävälle voisi sopia postcrossing, jossa lähetetään ja saadaan kortteja ympäri maailmaa. Nettisivu on http://www.postcrossing.com, siellä rekisteröidytään ja kortti lähetetään koneen ilmoittamalle henkilölle. Korttiin laitetaan koodi ja sen päästyä perille joku muu lähettää sinulle kortin. :)

  • Henriikka sanoo:

   Hei hauskaa että kävit! Ja kiitos myös tuosta postcrossing-juttua tsiigailemassa ja ehdottomasti liityn remmiin. Kunhan hetken löydän, jolloin pystyn pikkuisen tarkemmin tutustumaan tuohon.

 • Anonymous sanoo:

  ootte kyllä tosi samannäkösiä! ja sä oot ihan ilmiselvä pikkumyy tossa tokassa kuvassa! :D

 • Anna-Sylvia sanoo:

  Tosi kiva blogi sulla ! Kuvia on hauska katsella (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.