Reppu oi

Voiko tämä olla tottakaan? Indiedays Fashion Weekendistä asti olen haaveillut Fjällrävenini haastajasta. Voitteko kuvitella, rakkaan Fjällikseni, suloisen Kånkenini? Osallistuin jopa arvontaan saadakseni tälläisen itselleni (ja olin myös vakuuttunut että voitan.. toisin kävi) ja yksi yö näin tästä jopa unta.

Kyllä, yllä ja alla oleva laatikko on tämä rakkauteni kohde: Pärereppu. Month of Sundays (muutama vuosi sitten perustettu ilokiljuntaa aiheuttava kotimainen merkki) saa jo kiitokset kauniista nimestään, mutta syvimmät niiaukset tästä repusta. Koko ja malli ja muoto ja kaikki, juuri sopivaa. Vaaleat sävyt tuovat mieleen kesät Suomenlinnassa (miinus ne lokit) ja pidennetyt viikonloput ulkomailla, kun ei ole minnekkään mikään kiire. Ja mielestäin on aina hyvä, jos tuote tuo jotain tunnelmia.
Olen laskeskellut, että jos jätän sata opiskelijalounasta väliin,
 niin voin hankkia tämän kaunokin itselleni.
Kamoon, onhan se nyt sen arvoista!
Olette kivat kauniit komeat, hyvää yötä.
Henriikka
Kategoriat: random 16 kommenttia

Reppu oi

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.