Talvi 2013, tervetuloa!

Ostoslakkoni on pian ohi. Sunnuntaina olen taas vapaa itseni langettamista kahleistani, sekä säännöksistä, jotka elämääni niin kovasti rajoittavat. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin tämän maaliskuun olen ollut luuseri: lakkoilu on ollut keskinkertaista  surkeaa, joten ehkä turha tässä on kovinkaan villisti hurrata. Kaiken kukkuraksi menin viime viikolla vielä hankkimaan seuraavat…

Vaaleat, nahkaiset talvikengät. Kunnon vuori ja hyvät pohjat. 45 eurolla alennushyllyltä Bianco Footwearista. Rakastan näitä. Oma koko se siellä kökötti sopivasti ja alennus oli hurja. En ole varastoon ostelija, mutta nämä talvikengät tulevat olemaan ensi talven hitti. Ja eikö se ole jo hyvä peruste, että oma äiti sanoo, että kannattaa ostaa? Eikö äitiä kannata  aina  useimmiten uskoa?

Lakko on joka tapauksessa ollut hyvä. Rahaa on säästynyt ja moni juttu on jäänyt kauppojen uumeniin. Sitä tekee niin paljon ostoksia ja varmasti löytäisi joka päivä jotakin sopivaa, mutta tarvitseeko? Pyrin jatkamaan tiukemmalla linjalla, lakko saa kuitenkin jäädä. Paremmin oppii säännöstelemään, kun ei kieltäydy totaalisesti.

Nyt alkaa humu, meillä on tänään juhlat! Letkeet viikonloput itse kullekkin.
Henriikka
Kategoriat: random 12 kommenttia

Talvi 2013, tervetuloa!

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.