Trash talk

Reittini kävivät kohti Kaapelitehdasta ja uuden tanssin keskusta taasen. Zodiakista kerroinkin jo joitain viikkoja sitten, mutta tällä kertaa pääsinkin aivan uuteen tilaan! Kaapelitehtaan Pannuhalli oli mulle tilana ihan uusi ja päätin, että muutankin sinne asumaan: ihan mahtava kämppä. Sain seurakseni kauniit ihanat ystäväni ja löhötettiin säkkituoleissa, ihasteltiin kattokruunuja ja pohdiskeltiin, miksi etenkin nuorten koreografien nykytanssiteoksissa on aina oltava alastonkohtaus?
Emme keksineet kysymykseemme vastausta. Katsoimme sekä Trash Talkin että uskonnollisia rituaaleja ja myyttejä sisältävän teoksen ”Light as A Feather, Green As an Apple”, ja etenkin viimeisestä nautin kovasti. Mahtava visuaalinen ilme ja liikekieli, ai että. Se elekieli ja kaunes oooh.
Nyt kuulostan jo kulttuurihörhöltä. 
Pääpointtini oli kuitenkin kertoa muuttoaikeistani Pannuhalliin.
Henriikka
Kategoriat: elämä, kaverit, sisustus, vinkit 16 kommenttia

Trash talk

16 kommenttia

 • emmi sanoo:

  Tulin vain, ihan vain kirjoittamaan, että blogisi miellyttää minua kovasti. Piristyn aina kurkatessani tänne ja pidän siitä, että blogisi erottuu muiden joukosta omalaatuisuudellaan ja sympaattisuudellaan! :-) Ei mulla muuta, heihei!

  Terv. Emmi Enklannista http://mycupofteaemmi.blogspot.com/

  • Henriikka sanoo:

   Ihana kun tulit ’vain kirjoittamaan’, se lämmittää ja ilahduttaa niin kovasti aina, kun joku jaksaa laittaa pikkuisen kommenttia. Pusuja sinne!

   T. Henriikka Suomesta

 • Anonymous sanoo:

  Ehkä se on selkeys. Että tanssijat tanssivat nakupelleinä. Tai ihonmyötäisissä asuissa. Että liikkeen radat ja kauneus tulevat kirkkaimmin näkyviin. Ettei siinä ole mitään turhia härpäkkeitä sotkemassa. Ja timmiä vatsaa on tietty ilo ihailla… – Katsojan silmä

  • Henriikka sanoo:

   Se on totta. Ja onhan siinä jotain sellaista alkukantaista, että tässä sitä nyt ollaan juuri sellaisina kuin ollaan. Mutta ongelma on siinä, että harvoin he tanssivat alasti. Joten siinä on oltava joku muukin juttu.

 • Valma sanoo:

  Toi on siisti tatuointi! Harvoin noin hienoon törmää.

 • Annika (axu) sanoo:

  Munkin silmiin pisti tatuointi, kaunis ja hauska idea :)

 • Anonymous sanoo:

  Kiva kauluspaita sulla… ei kevään tapailu ole saanut sua sitä villaista pois edestä siirtämään….

  >Kauluspaita addikti<

  • Henriikka sanoo:

   Oh. Oikeasti se on ruma, vaikka kaulukset ovat aivan kivat. Aijon löytää lakon loputtua kivojakin, joten villa saa ehkä sitten kakkossijan.

 • Anonymous sanoo:

  Hei pakko kysyy, että harrastatko sä edelleen aktiivisesti jotain liikuntaa ja mitä, kun sulla näyttää olevan niin hyvä toi sun kroppa?

  • Henriikka sanoo:

   No nyt täytyy kyllä myöntää, että talvella meinasi jäädä vähän ruosteeseen koko urheilujuttu. Nyt parin kuukauden verran oon kuitenkin pyrkinyt käymään kaksi kertaa viikossa juoksemassa ja sitten kerran viikossa sellaisessa hidastempoisessa jumpassa, joka on enenpi venyttelyä ja sen semmoista. Huh, hienoa kuulla että kroppa näyttää ihan mukavalta. Välillä tuntuu ettei se kolmas lenkki viikossa pahaa tekisi.

 • Ah tuo tatuointi iskeytyi suoraan sydämeeni! Aivan loistava ja paikka on mieletön! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.