Vaaleanpunaista oh

Nukuin tänään pommiin. Pahasti. Yli tunnin. Piti herätä 06.30 ja heräsinkin 07.40. Kaikkein hauskinta on se, että ehdin bussiin ja vielä meikatakin. Tyyliin en kuitenkaan ehtinyt panostaa, niinpä nappasin arkistojen kätköistä kuvia alkuviikon vermeistä. Jaksatteko te tuijotella näitä tyylikuvia? Näitähän riittäisi. Tai näiden varaan tämä koko touhu kai rakentuukin, mutta pidän ainakin itse siitä, että väleissä saatan jauhaa jostain muustakin.
Tämä tyyli oli taas yksi niistä, jonka valinnan äärellä piipahdin ukkelini vaatekaapilla. Eikö ole herttaista, että hän omistaa tuollaisen vaaleanpunaisen collegen? Nappasin sen iloisesti päälleni ja vielä villakangastakin, joka ostettiin kulta-aikoina, kun asusteltiin muutama kuukausi Ruotsin puolella. Telttatavaraa on siis yläosana, jaloissa ne uudet Levikset. 
Tämä on taas niitä asuja, joiden vuoksi bussikuskit kyselisivät otanko lastenlipun.  Onneksi minulla on nykyisin matkakortti, joten ei tarvitse kokea tätä nöyryytystä. Sitä paitsi sehän on mukavaa, näyttää junnarilta. Tikkari vaan puuttuu. Spice Girls Emma -kompleksi, tai jotain sen kaltaista.
Croissantit paistuvat uunissa, ooooh. Siskonikin saapui, hän on rakas avecini huomiselle. Kekkerit, juhlat, pidot, bailut, riehat, bileet, kemut, pirskeet, hilut, kutsut, kestit, hipat, hippalot, juhlamenot, karnevaalit, tanssit. Ne ovat siis huomenna ja meno toivottavasti mitä mainioin. 
 Pus! Henriikka
Ps. Tänään on viimeinen päivä osallistua paketti-tempaukseen. Mukana on jo yli 90 ihmistä, mitähän ihmettä?
farkut/Levis, takki ja paita/Carlings, pipo/Taiwanin tuliainen, kengät/Frankfurtin tuliainen, huivi ja korvikset/kirppis
Kategoriat: oma tyyli 18 kommenttia

Vaaleanpunaista oh

18 kommenttia

 • Kuhis sanoo:

  Tuo paita on aivan ihana! Just jotain tuollaista isoa collegea oon koittanut metsästää, kun luovuin kaikista joskus teinivuosina…

  Kirppareilta tuntuu löytyvän vaan harmaita, ja tahtoisin väriä elämään. Pinkki tai keltainen olis niin pop. <3

  (Noi kengätkin on niin mahtavat.)

  • Henriikka sanoo:

   Itsekin sitä ain pohtii, kun on pukeutuminen mennyt vähän kausittain, että mitähän kaikkea ihanaa sitä on tullut heitettyä veke! Kaikkein eniten kauhistuttaa kaikki lapsuuden nhl-vermeet, oih.

   Jatka metsästystä, kyllä niitä collegeja löytyy, kun vaan jaksaa metsästää. Ja etenkin uusina, jos meinaa kirppismeiningit turhauttaa!

 • annie sanoo:

  Kivan pirtsakka asu ! Oon tässä miettinyt ummet ja lammet, että mitä tällä kertaa kirjoittaisin, kun tuntuu että aina vaan toistan itseäni näillä laimeilla kommenteillani. Tykkään itse kanssa räiskyvästä pinkistä, mutta harmikseni se ei tuo kunniaa päälläni samalla tavoin kuin sinun. Punapäitten kirous, meh. No ehkä mä keskityn sinisten ja vihreiden sävyihin :)

  • Henriikka sanoo:

   No kamoon, ethän toista. Tärkeintä on sitä paitsi, että jaksaa näyttää mielenkiintonsa edes sillä, että vaivaantuu rustaamaan jotain. Kyllä tänne ainakin välittyy semmoinen kiinnostus ja oikeesti halu kirjoittaa jotakin oikeeta ja mukavaa! Tsip. Oi punaisen tukan aikana täytyi kyllä minunkin pohtia väriskaalaa uudestaan, se on toisaalta ihanaa, toisaalta kamalaa.

 • Kaisa sanoo:

  Hei, hauska tempaus! :) Nyt osallistujia taas yksi lisää.

  • Henriikka sanoo:

   ihan mahtavaa jeejeeje! Toivottavasti ehdin laittaa vastaosoitteet mahdollisimman pian tulemaan. Ps. söpö blogi!

 • Elli sanoo:

  Eipä liity aiheeseen, mutta vasta viikko sitten löysin sun blogin ja haluan sanoa vaan että KIITOS! Sun höpöttelytjuttelut on antanu mulle ihan mahtavaa uutta virtaa elämään mitä tarttinkin. Miljoonat kiitokset siis mun päivien piristyksestä. :)

  PS. Sulla on aivan überhüber cool tyyli :)))

  • Henriikka sanoo:

   Vastaan samalla mitalla: KIITOS! Se on ain vähentäänkin hämmentävää kuulla, että joku on voinut saada omista jutuista piristystä päiviinsä, aivan mahtava juttu. Vaikka hämmentävää edelleen.

   Ole hyvä ja kiitos siis!

 • mymmmeli sanoo:

  nuo kengät<3 ja korvikset, onko taas omaa jälkeä vai voiko noita ostaakin jostain? :))

  • Henriikka sanoo:

   Tuolla alarivillä lukeekin aina, että mistä oon moiset jutut hommannut! Elikkä kirppikseltä, tai oikeastaan ystävän vanhat, mutta kuitenkin vanhat, ovat nuo korvikset! Vielä en kykene aivan noin mahtaviin juttuihin. Kiitos paljon!

 • Anonymous sanoo:

  voi että , olet aina niin ihana.

 • Elinabeth sanoo:

  oooi kun oot söpö<3 näytät ihan meidän karkkipäivältä!^^

 • Anonymous sanoo:

  Pirtsakka mekko! – Pink Pant her

 • Käpsy sanoo:

  Ompas herttaiset kengät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.