Aidsia vastaan!

Tänään ilmestyi valikoitujen H&M-liikkeiden hyllyille ja rekkeihin uutta sälää: Fashion Against Aids -mallisto tuli vihdoin kansan hypisteltäväksi. Jo muutama kuukausi sitten pari lukijaa kertoi nähneensä kuvia kyseisestä mallistosta: ”Siellä on sellainen inkkaripäähine, aivan sun tyylinen!” Olin merkannut päivän kalenteriin, jotta muistaisin tämän sulkapannan itselleni noutaa. Ja se kohtalon päivä oli tänään. Työpäivä, työpäivä, joten pirautin aamusella Forumin liikkeeseen, josko he varaisivat yhden minulle sivuun. Ja hyvä niin, sillä iltapäivällä kauppaan saapuessani hyllyt huusivat tyhjyyttään: farkkusortsit, takit, aurinkolasit, korvikset ja lähes kaikki muukin oli napattu parempiin koteihin.
Onnesta soikeana kipitin kassalle hakemaan päähineeni ja lisäksi hyllystä löytyi vielä jotain, minkä halusin matkaani. Värikäs punottu kaulakoriste. Tulkoon intiaanikesä! Well, how do i look?

Täytyy kesäksi opetella tekemään hitusen paremmat sotamaalaukset. 
Tarkoitukseni ei ollut näyttää kissalta.
Henriikka
Kategoriat: ostokset 21 kommenttia

Aidsia vastaan!

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.