Oli kavereilla kaikilla Jamekset, niinpä minäkin ostin sellaiset

Kuinka moni on jo känyt kirppikselle hamstraamassa vanhoja jameksia, leviksiä ja muita farmareita kesäkauden pätkäisyä varten? Minä olen. Kerrankin joku asia, jossa olen ollut pikkuisen pitkäkatseisempi. Kun hyvät ovat tulleet eteen halvalla, niin muutama euro on kilahtanut kassasta mielellään. Tänään kävin sitten sohimaan saksilla. Aloitin rauhassa, leikata kannattaa ensin mieluummin liian pitkäksi, kuin lyhyeksi. Siitä sitten voi pikkuhiljaa saksia sopivammaksi.
On suunnitteilla näille vielä vähän lisämodauksia. Palatkaamme niihin, jos toteutukset ylittävät julkisuustason. Mutta mitäs noille jämäpaloille? Olisko ideoita? Niistähän voisi kekata jotakin riemukasta pääsiäispuuhaa.
Henriikka
Ps. Ne nilkit, jotka eivät ole vielä lahjatempaus-pakettejaan lähettäneet, niin hopihop! Ihania viestejä oon asian tiimoilta saanut ja tänään myös superpaketin itse. Palatkaamme siihenkin.
Kategoriat: DIY 20 kommenttia

Oli kavereilla kaikilla Jamekset, niinpä minäkin ostin sellaiset

20 kommenttia

 • Hosuli sanoo:

  Minuakin kiinnostaa jämäpalojen käyttö! Olen nimittäin säästellyt erinäisiä leikeltyjä kankaanpätkiä siinä toivossa, että keksin niille vielä jonkin käyttötarkoituksen.

  • Henriikka sanoo:

   No sama! niitä kertyy ja kertyy ja kertyy, hoho. Loppujen lopuksi viskaan ne kuitenkin pois! Mutta kun en tahtoisi.

 • Anonymous sanoo:

  ite oon askarrellut housunpunteista laukkuja, lahje ommellaan ”sisään” jotta saumat tai kuluneet lahkeet ei repsota, sitten toisesta puntista leikataan nauhaa hihnoja varten. (8

  • Henriikka sanoo:

   Tätä täytyneekin kokeilla. Pitäisi vaan jotenkin harkita se laukunmuoto. Että tulisi sitten käytettyä. Mutta hyvä idis!

 • Anonymous sanoo:

  lahkeesta saa tehtyä myös oivan pussukan esimerkiksi meikkejä varten. leikkaa sopivan palan, ompelee toisen päädyn kiinni ja toiseen päätyyn vetoketjun. itselläni ainakin ollut hyvä! :)

 • Tanja sanoo:

  Juuri tänään kävin tipauttamassa lahjatempauspaketin postilaatikkoon, ja omankin paketin sain tänään :D Oli ihana päivän piristys, tosi ihana tuo sinun lahjatempausjuttu kyllä. Tuollaiset jutut tekevät tästä blogista uniikin.

  • Henriikka sanoo:

   Hei hyvä juttu! toivottavasti kaikki lahjat löytäisivät uudet omistajansa. Ai että, lahjat ne vasta ovat ihania.

 • Kiva kun muistuttelit tosta postittelusta. :) Jos vaikka nyt oma postittelijakin muistaisi minut. Itse lähettelin paketin jo viime viikolla.

  • Henriikka sanoo:

   Sitä toivon minäkin todella! Ja uskallan kyllä uskoa vielä ihmisten hyvyyteen tässä asiassa. Pysytään kärsivällisinä :-)

 • Aada sanoo:

  Kiitos tosissaan kivasta ideasta! Oma paketti on löytänyt perille ja itsekin sain tällä viikolla yllätyspostia. :) Tein asiasta ihan postauksenkin, käy kurkkaamassa: http://aada1234.blogspot.com :)

  • Henriikka sanoo:

   Oi minä itse asiassa kävinkin tuon jo kurkkaamassa! Kylläpä donitsi kelpaisi ohhoh. Ihania juttuja ja varmasti joku ilahtui myös sun jutustasi.

 • Itse ompelin farkkujen ylijäämälahkeista tilkullisen putkikassin, tuli tosi nätti kun kaikki oli vähän erisävyisiä.

 • Anonymous sanoo:

  vanhoista paloista voi tuunailla joihinkin farkkuihin sellaisia palasia, tosi kivan näköiset tulee :)

 • Inka sanoo:

  Mä oon noita lahkeenpätkiä säästellyt aika mukavat määrät ja ajattelin jossain vaiheessa tehdä niistä sellaisen fatboy-tyylisen löhöämis-säkkituolin. Mutta ei ihan vielä ole tarpeeksi matskuja :)

 • Minttu sanoo:

  Mun lähettämäni paketti lähti muutaman päivän myöhässä viheliäisen flunssan vuoksi, mutta matkalla on!
  Mulle lähetetty paketti postista jo tulikin ja oi kuinka ilahduttavaa olikaan yllätyspaketti saada, (jonka sisältökin oli kovin mieluinen :)

  • Henriikka sanoo:

   Hei ihana kun kirjoitit! toivon että muutamat muutkin viheliäiset (pus) saavat pakettinsa postiin. Harmittaa, jos joku jää ilman. Dipdap, minulla on kyllä kova luotto teihin mukaviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.