Pakoon Brooklyniin

Lunta tuli tupa täyteen. Karseeta. Kaunishan tuo pihatie on ja puutkin, mutta minne katosi päivät? Mutta tätä turhautuneisuuden tunnettahan voi käyttää hyväksi. Voi märehtiä sielunsa kyllyydestä,  kera kunnon herkut ja hetket. Tätä ajatellen minulla onkin teille vinkki: Brooklyn Café. Tätä Helsingin pientä kuppilaa pitää mielettömän herttainen jenkkikaksikko, aivan ihanat tytöt. Tilaaminen tehdään englanniksi ja koko tunnelma muuttuu, kuin olisi oikeasti ulkomailla. Fredirikinkatu 19, sinne siis jos käy liiaksi painamaan lumen paino harteilla.
Siellä sitä sitten istutaan, juodaan kahvia miten sattuu. Haaveillaan tulevaisuudesta ja tästä päivästä. Käydään läpi millainen on se yritys, joka yhdessä perustetaan viiden vuoden päästä. Eikä haittaa, jos huulipuna välillä vähän lipeää ja suu siirtyy sentin sivummalle. Ja tietenkin muistellaan niitä viime viikon päiviä, jolloin pyöräkausi sai avajaisensa ja kadunlakaisija pöllytti asvalttiteitä.
Rakkautta näille viimeisille kuville ja hetkille. Kivoja ihmisiä on tämä maailma pullollaan, pitää vaan osata valkata ne parhaimmat. Ja sitten käyttää niitä assareina, kun asukuvia otetaan.
Goodnight, toivoopi Henriikka.
kengät, korvikset/kirppis, farkut ja liivi/H&M, silkkipaita/Cubus
Kategoriat: elämä, kahvilla, kaverit, oma tyyli 25 kommenttia

Pakoon Brooklyniin

25 kommenttia

 • roosaliina. sanoo:

  oot niin hauska ja läpyri sisko !

 • Käpsy sanoo:

  Täytyykin tuo Brooklyn käydä tsekkaamassa, kun seuraavaksi sinnepäin eksyy, kuulostaa kivalle :)

 • Anonymous sanoo:

  hei toi mies näyttää epäilyttävän paljon tuomakselta! :D

 • Suloisia herkkuja, kuvia :> Makeet punaiset huulet ja bootsit, i like!

  Satu
  – Indie by Heart

  ps. En varmaan muistanut sanoa viime vierailulla että tykkään sun blogin ulkoasusta, jotenkin tosi kotoinn tunnelma tulee :) Niin ja että seurailen bloglovin’in kautta!

  • Henriikka sanoo:

   Hei ihana sinä. Oon käynyt ain kurkkimassa blogiasi, onpas mainio nimi sillä. Kiitos kommentista ja kurkitaan taasen! Ulkoasuun olen itsekin täysin tyytyväinen, hyvä niin.

 • Iida sanoo:

  oioi noita kenkiä!

 • henu sanoo:

  taas minä smg bongari nostan utuisen katseeni ja pääni. ja hymyilen. minne katosi päivät. ihana.

  juodaan kahvia miten sattuu.

  nämä piristävät aina päivää ja AINA lukemisen jälkeen tekee mieli keittää kahvia ja juoda se miten sattuu, vaikka sitten mustana tai maidolla. tai kylmänä kuumana.

  tää blogi on kuin runo josta saa energiaa. tai naurujooga tai hotjooga. hyvä juttu kuitenkin.

  • Henriikka sanoo:

   Taas minä pöytälaatikko-runoilija nostan päätäni aivan erityisen korkealle, kun joku kehuu kirjoitustyyliä tai koko hommaa kuin runoksi. Voisiko olla sen parempaa? Ihana kommentti, kiitos.

 • Korvistyttö sanoo:

  edellinen kommentti ♥ rakkautta smg-viittauksille kans. en osaa itte sanoo mitään nättiä ni komppaan muita!

  • Henriikka sanoo:

   Komppaus on usein se paras vaihtoehto. Mitäpä sitä itse runoilemaan, kun voi yhtyä toisen sanoihin. :-) Kiitos.

 • Anonymous sanoo:

  Blogisi on ihana! ”Ikkunaostoksia ja pullavanukasta”- postauksessa sulla oli kiharat laitettu ylös hienosti. Olisiko mahdollista saada ohje vielä miten teit sen? :)

 • Susu sanoo:

  Luin juuri kahvilasta Cosmosta ja harmittaa vietävästi, että sen erottaa minusta useampi sata kilometri. Ei oo reilua!:(

  • Henriikka sanoo:

   No mutta sitten joskus kun tulet vaikka pikkuvisiitille… Vaikka joskus viiden vuoden päästä? voit lisätä tämän paikan things to do -listallesi.

 • nea sanoo:

  Juuri suunnittelin tuon kahvilan katsastamista! Pikapuoliin siis fredalle suuntaamaan askeleet. Ja niimpä, minne katosi päivät! yyy. Onneksi ilta-aurinko vähän jo lohduttaa.

  • Henriikka sanoo:

   Pikapuolin todella! Ilta-aurinko on kyllä paras kaveri. Aamu-aurinko toiseksi paras- Ehkä kahvi sitten se kolmas. Raportoi sitten mitä tykkäsit kahvilasta!

 • Anonymous sanoo:

  tuli väkisinkin noista kirjoituksesi ekoista sanoista mieleen, Club for fiven biisi, Lunta tupaan http://www.youtube.com/watch?v=twvPv_wqHUU,

  ihanan iloisia kuvia, varsinkin noi kaks viimeistä :)

  • Henriikka sanoo:

   Tilannekuvat ne on parhaita! Niistä tulee myöhemminkin niin hyvä mieli, tosin kun yksin poseerauksista. Ja kiitos tuosta biisistä, club for five on yksi kestosuosikki ja tämä tuli juurikin oikeaan hetkeen.

 • ella.ella sanoo:

  mm ihanan herkullisen näköisiä kahvikuvia… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.