Villis+sukkikset

Muutama juttu sitten kirjoitin ”lahje se vaan lyhenee”. Nyt lauseeseen sopisi lahkeen tilalle hame. Mutta huomatkaa tärkeä seikka: en ole luopunut villapaidasta! Tällä kertaa hameen helmana hulmusikin villapaidan reuna. Lämpö on saapunut jäädäkseen ja villapaita-lookkia on aika keventää. Tarpeeksi pitkät villapaidat ovat niin oivallisia mekkoja, ai että ovatkin. Juuri tälläisille välikeleille ei tarvitse kun kiskaista villapaita niskaan ja sukkahousut jalkaan. Alusvaatteet tietysti tekevät matkasta mukavamman, mutta periaatteessa villis+sukkikset -kombolla pärjäisi ihan hyvin. Se on sitten asia erikseen, jos haluaa vielä kengätkin jalkoihinsa. 
Tämmöinen yhdistelmä tällä kertaa. Nyt ristikkoperunat uuniin ja leffaa pyörimään: ”Kätkijät” tai ”This must be the place”. Ehkä molemmat. Lopuksi vielä kiitokset tähänastisista arvontakommenteista, nannaa.
Henriikka
takki/Zara, villapaita/Carlings, sukkikset/H&M, kengät/Vagabond, kangaskassi ja huivi/kirppis
Kategoriat: oma tyyli 22 kommenttia

Villis+sukkikset

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.