Ysärikukkia

Ostin Jyväskylän Silinteri-kirppikseltä päälleni takin, joka toi ensimmäiset elinvuoteni mieleen. Niin ysäriä, niin ysäriä. Haaleaa kukkakuviota ja olkatoppaukset. Toppauksista luovuin, silläkin riskillä, että takki roikkuisi olkapäiltä. Eihän minäkään sentään ihaile kasariysäri-tyyliä ehdoitta. 
Yhdistin takin pitsimekkoon. Kuosit ja kuviot sekoittuivat mukavasti ja väljä takki sai vastapainokseen istuvan mekkosen. Mustat sukkahousut, as always, ja tukka tiukasti ponnarille. Ponnarikampaus unohtuu niin helposti. Ja sitten kun se palautuu muistiin ja sen toteuttaa, niin olo on usein kuin ala-asteen liikuntatunnilla. Mutta aijon totutella. 

Tänään heräsin ja olohuoneen ikkunasta avautui valkoinen näky. Anteeksi mitä?
Takatalvi tulee jokaikinen vuosi. Miksi se silti yllättää?
Henriikka
Kategoriat: oma tyyli 14 kommenttia

Ysärikukkia

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.