Ah niin parhaat blogit

Seuraavaksi aijon ylistää kahta blogia, joita niin kovasti rakastan. Jos rakkaudesta nyt voi puhua. Nämä ovat sellaisia kestosuosikkeja, joista imen itseeni elämää. Molemmat ovat valokuvablogeja, mutta kuitenkin jollain tavalla tässä arjessa kiinni. Olen aivan koukuttunut tapaan kuvata oikeita ihmisiä: kaikki mallit eivät ole langanlaihoja, kaikki eivät ole siloposkisia nuoria tai aina se esteettisin ilme kasvoillaan. Näille sivuille palaan aina uudestaan ja uudestaan. 
Nuoreen naisen mielenkiintoisia henkilökuvia ja hetkiä elämästä. Näiden kuvien ympärille kehittelen aina tarinoita ja rakentelen kuvien roolihahmoista sielunystäviä. Etenkin tunnetilojen yhdistely eri säätiloihin on koukuttavaa: välillä otetaan ilta-aurinko vastaan hymyillen, toisissa kuvissa taas sama maailma kohdataan vaatteet märkinä kaatosateessa. Ihmiskuvat ovat kaikista kuvista mielenkiintoisimpia, ja siihen mielenkiintoon tämä blogi on ehdoton vastaus.

Koskettava ja inhimillinen blogi elämän hetkistä laidasta laitaan. Voisin vaikka itkeä näiden kuvien parissa. Lakananjälkiä poskessa nukutun yön jälkeen, tai värikkäät astiaat kauniisti katettuina. Ja kaikki vauvakuvat, vanhuskuvat ja kaikki. Jos johonkin ”tartu hetkeen”, se karsean kliseinen lause sopii, niin tähän. Ei sen vuoksi, että tämä olisi karsean kliseetä, vaan sen vuoksi, että tilanteet ovat oikeasti vangittuja. Sitä lähtee mitä erilaisempien ihmisten matkaan kuvien myötä. ”Mun malleilla on vain se sääntö, etteivät he saa poseerata”.

Kiitos teille molemmille, sydämeni lyö teille tiuhaan.
Henriikka
Kategoriat: blogit 18 kommenttia

Ah niin parhaat blogit

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.