DIYDIY farkkuliivi !

Kun katsastin jutun ”Mummosta mäheeksi”, tiesin samantien että tuota pitää kokeilla itsekin. Farkkuliivi löytyi omasta takaa, suuri ja mainio. Fidan euron rekistä hain vanhan lörppähameen, jonka kuosiin ihastuin. Sitten neulaa, lankaa sekä sakset, ja sid hommiin!

Töissä aloittelin toisella puolella. Neulalla harvoja pistoja, jotta palat voi sitten myöhemmin tarvittaessa irrottaa. Huomasin heti alkuunsa, että sileä ja liukas hamekangas ei ollut se kaikkein kätevin.

Kotona jatkoin toiseen puoleen. Itse taitoin aina saumavarat, jotta reunoista tulisi siistimmät. Toisenlaiseen liiviin ja kankaaseen olisi varmasti sopinut rosoiset, pikkuisen purkaantuneet reunat.

Viimeiseksi lisäsin kuosipalat vielä taskuunkin. Harkitsin myös liivin takaosaa, mutta totesin tämän riittävän tältä erää. Homma oli siis pulkassa ja liivi entistä ehompi!

Kokeilkaa ihmeessä, todella simppeli ja mukava homma. En ollut ommellut aikoihin ja heti tuli hinku ostaa ompelukone ja vaikka mitä. Lähiaikoina saattekin ehkä lisää helppoja ompelujuttuja.

(Mmm) Boogie.

Henriikka

Kategoriat: random 11 kommenttia

DIYDIY farkkuliivi !

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.