Rauhaa ja matkalaukkuja

Reissaaminen, ai että. Matkustaminen. Kun voi vaan ottaa kassin olkapäälle ja viettää muutama päivä jossain muualla. Eikä aina tarvitse olla ulkomaan mahtipontisia elämysmatkoja, kotimaa voipi olla aivan yhtä avartava ja tunnelmallinen. Eräät ihanat ystävänikin matkustivat Vammalaan, kun halusivat arjesta irtioton. Siellä oli kuulemma kaikkea upeaa. Itse olen suunnitellut ensi kesää aika vähän, mutta kuitenkin sen verran, että tiedän tekeväni monta tutkimusmatkaa Helsingin tuntemattomiin kolkkiin. 
Josko sitä pääsisi kaiken kruunuksi sitten vaikka Keravalle tai Tuusulaan saakka.
Tässä on tyyliä viikonlopulta, kun olin taas lähdössä vähän muille maille. Eräs reilimme lempipaikoista pari kesää sitten oli Marseille ja sieltä löytyi myös tuo suuri vihreä kangaskassi. Onhan se vähän holtiton, ilman taskuja ja muuta oheistuotetta, mutta se on niin helppo. Tuollainen makkara. Tunnelmakassi. Ja suuretsi iloitsin siitä, että ruskeassa palikkatakissani ei palellut lainkaan. Siitäkin huolimatta, että alin nappi on vauhdissa tipahtanut pois. Olen harkinnut vaihtavani kaikki napit. Se on kuitenkin jäänyt , sillä en tiedä millaiset napit vaihtaisin. Isot ja kultaiset? Ehkä se muuttaisi liikaa takin luonnetta. Kerroksia toivoat kirpputorin antimet, farkkuinen liivi ja alimpana postimerkki-kuvioinen ohut silkkipaita.

 Korvissa puiset peace-lätkät, vaikka kamppailen alinomaa sen kysymyksen äärellä, olenko riittävän pasifisti aktivisti hippi kantaakseni niitä?
Henriikka

laukku/Marseille, takki, liivi, paita, kengät/kirppis, pökät/Carlings, korvikset/Accessorize, reppu/Fjällräven

Kategoriat: matkustus, oma tyyli 20 kommenttia

Rauhaa ja matkalaukkuja

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.