REILLLL

VAPPUJA VAPPUJA. Ihan väsyneenä täällä takaisin ruudun ääressä kolmen päivän mökkeilyn jälkeen. Ei lämmitystä, ei hanavettä. Erittäin mahtavia tyyppejä ja rento-lomaa. Huomenna alkaa taas arjennpyörä, tänään kierreltiin hetki Kaivarissa, ja sieltä löytyi porukkaa kuin sieniä sateella. Iso jätskitötterö kourassa ja pelkkiä Simpson-pilviä taivaalla, jos niitäkään.
Mutta tämän jutun pointti on salaisuutena kuiskata, miten täydellisen puhelun Janne sai eilen vappuaattoa lämmittämään. Hän oli eräässä kilvassa voittanut matkalahjakortin, ja nyt me ollaan vaan suunniteltu, minne käy matka ja koska. Apua apua! Matkafileissä oon selaillut vanhoja valokuvia ja ajattelin jakaa teidän kanssa ehkä sympaattisimmat matkakuvat, joissa oon itse koskaan ollut osallisena. Nimittäin 2010 vietettiin heinäkuu reilatessa: minimimäärä tavaraa, maksimimäärä tunnelmaa! Kertakäyttökamera kulki repussa ja ohikulkijat ikuistivat turisti-lookkeja..
Lopulta olemme kuitenkin yksin. No ei nyt kai, onneksi. Mutta matka odottaa ja kihisen intoa. Mainiota olla vaimo, kun pääsee osalliseksi automaattisesti. Yksi mukava matka on plakkarissa syksylle, mutta tässäpä tulee toinen tulevaan vuoteen. En pysy pöksyissäni. 
Mutta pysyn kahvijengissä, sillä arvatkaas kenen järjestämä tämä matkalahjakortti-kilpa oli? 
-Pauligin. 
Henriikka

40 kommenttia

  1. Anonymous 1.5.2012

    Kaikista hellyyttävin kuva on tuo, missä Janne antaa sulle suukon otsalle, oot niin pienen näköinen ja kuva on täynnä suojelua. Vois vaikka itkettää.

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Minä näytän vauvalta ja Janne vahvalta. Näin sen kuuluu mennäkin. Minäkin kovasti paljon pidän siitä kuvasta. :-)

      Vastaa
  2. Qtja 1.5.2012

    Samaa mieltä edellisen anon kanssa, ihana kuva! Kaikki on kyllä tosi söpöjä ja kertiskuvista välittyy ihanasti aivan erilainen tunnelma mitä digikuvista. Reilaamaan olisi kiva päästä, oon haaveillut siitä jo monen monta vuotta, mutta ehkä vuoden päästä kesällä… Aina sitä tulee vaan lykättyä. Ootko tehnyt reilauksesta jotain erillistä postausta? :-) olisi kiva lukea kokemuksia ja vinkkejäsi.

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Hei en oo kyllä tehnyt mitään erillistä! Toi olis hyvä idea. Hmm, oliskohan mulla enää tarpeeksi muistikuvia kaikista vinkeistä, voisi kokeilla tässä laittaa vielä juttua ennen kesää. Kiirettä pukkaa, dipdap. Kiitos kivasta kommentista!

      Vastaa
  3. Korvistyttö 1.5.2012

    myös mulle osui otsapusukuva erityisesti silmään, ootte niin suloisia. haluun interreilaamaan kans, siitä oon haaveillu varmaan koko ikäni. äiti kun on kertonu sen ja iskän reissusta monesti. ja tosiaan, teiän reissusta kiinnostais lukea enemmänkin! ja siiiiiiiistiä tommoset voittamishommat, kateus ehkä vähän saatto iskeä… (-:

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Elä oo katteellinen, ei kannata olla, jos ei itse edes osallistunut moiseen kilpaan. Sitä paitsi kaikkihan pääsevät matkastamme kuitenkin osallisiksi kuvien kautta, kjähhkähhjääh.

      Vastaa
  4. Tiina 1.5.2012

    oi että, nämä on aivan ihana, hurmaavia! hurjasti tunnelmaa ja matkafiilistä.

    miekin voisin haluta reissuun, tosin ulkomaiden sijaan mulle riittäs vaikka junailu helsinkiin, pikkukylän kasvatille se tuntuu vähintään nykiltä :D

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      HELSINKI ei ookkaan mikään turha. Monen ulkomailta karanneen mielestäkin ihanin koko maapallolla. Minä en osaa sanoa, kun en oo kaikkialla käynyt, mutta täälläkin sitä nähtävää riittää. Ei ain tarvitse lähteä atlantin toiselle puolen.

      Vastaa
  5. mau 1.5.2012

    apua, en kestä miten sulosia ootte! :D ihana idea kuvauttaa ittensä ties missä eri paikoissa, tuli hauska kuvasarja! ootte jotenki tosi symppiksiä :D ja kertakäyttökamera on fiiliksen lisäks siitä kätevä, ettei tuskin kukaan sillä teitä kuvaava ohikulkija yritä sitä varastaa, toisin ku jotain järkkäriä.. ai miten niin en luota ihmisiin! :D

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Ja nimenomaan vielä tuollaisia turisti-pönötys-kuvia. haha, täytyisi ehk askarrella näistä taulu! Ja todellakin, ei kannata liikaa luottaa joihinkin italialaispummeihin, ei koskaan tiedä mitä voi sattua.

      Vastaa
  6. Velma 1.5.2012

    Voi miten sulosia kuvia! Missä päin te 2010 reilasitte? Tunnistin ainakin Firenzen, kyllä sitä on kauniita paikkoja maailmassa!

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Oivoi, nyt meni kyllä vähän sivuun, sillä Firenzessä ei käyty lain. Praha, rooma, milano, pariisi, marseille, bremen, graz, barcelona.. Oi kun pääsisi taas matkustamaan!

      Vastaa
  7. blandad. 1.5.2012

    Mä äänestin! Hieno volttihan se oli. Ja siks että voittaisin Jopon,harmi etten voittanut, oisin antanu miehelle kesäpyöräks. Better luck next time.

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      AI ÄÄNESTIT! Mahtavaa. Minä niin toivon itselleni vielä jopoa kaikenlisäksi myöskin, mutta eipä tullut. Harmin paikka.

      Vastaa
  8. Anonymous 2.5.2012

    monen muunkin tavoin fiilistelin teijän otsasuukko kuvaa :) voi olette niin söpöisiä <3 onnea voitosta ja toivon että saatte suunniteltua kivan reissun! nasu86

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Otsasuukko on kyllä erottuva kaikkien pönötysten rinnalle. Matkasta nuhjuisia, silti onnellisia.

      Vastaa
  9. roosaliina. 2.5.2012

    jampun afro on paras ja sä olet superkaunis ja söpö ensimmäisessä kuvassa.

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Superkaunis ja pikselinen. Jampun afro on legenda- Ja etenkin sen foliot-päässä-yö kera jonkun ruotsalaisen miehen.

      Vastaa
  10. Anonymous 2.5.2012

    tää on kokonaisuudessaa aiva liia ihana postaus! voi tuli semmonen niiinnn elämä-fiilis. voi vitsit. ja mikä ihana mies! huhhuh. toivottavasti meette johonki ihanaan paikkaan <3

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Elämä on mahtavaa, kun siitä repii kaik irti. Ja ihanan miehen, komppaan täysin! Jei. Psssst. Me ajateltiin mennä ehk jonnekkin thaimaaseen päin, mutta se on salaisuus.

      Vastaa
  11. aibuli 2.5.2012

    Hihih, tuo loppu veti suupielet korvasta korvaan. Vaikka olisihan se pitänyt arvata, tietysti pauligin.

    Vastaa
  12. Anonymous 2.5.2012

    hui kun ootte söpöjä ja hauskaa selvästi ollu. kivaa ja hupaisaa reissua nytteki! munki on kyllä pakko sanoo, että tuo otsapusu-kuva on aivan mielettömän sulonen. ja mäki tahon reilaamaan!!

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Sitten otat ja lähdet reilaamaan, se on yllättävän halpaa oikeestikin. Jos vaan hetkisen jaksaa säästää ja suunnittelee hyvin- Ja kun on valmis tekee kompromisseja. Kiitos ihanasta kommentista.

      Vastaa
  13. Pifi ja Sohla 2.5.2012

    Kivoja kuvia :)

    http//:sekotohvelit.blogspot.com

    Vastaa
  14. Vilma 2.5.2012

    Ihanaa kun teillä on niin samanlaiset hiukset noissa kuvissa! :D Ihania kuvia myös ja reilaaminen on kyllä parasta. Itsekin oli 17 vuotiaana reilaamassa kaverin kaa, ja on kyllä varmaan yks parhaista reissuista ikinä. Haluan vielä uudestaankin!

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      HAHA ja minusta hauskinta on, että meillä on samanlaiset hiukset nytkin, kun meistä on tullut nutturapäitä. Ollaan ehk vähä liian symbioosi, mutta haittaneeko tuo. Minäki haluan uudestaan! Ehk enenpi itään vielä.

      Vastaa
  15. Anonymous 2.5.2012

    ihanaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
    Luoja tuo mullekkin poikaystävä/mies/joku ystävä ees kenen kanssa haluaisin jakaa jonain päivänä reilauksen…

    huh huh huh mikä reilinki himo tuli..kauheeta mutta ihanaa olispa toi mulla joskus edessä.

    JA ONNEA SIKANA VÄHÄN SIISTII VOITTAA tollanen lahjakortti ei juku… no ainaki nyt uskon että noista tosiaan voi voittaa!!

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      IHA PARAS KOMMENTTI :’D Luoja, kiitos minun omasta miekkosesta. Siunaa muillekkin yhtä mainioita, tai vähintään puoliksi yhtä mukavia.

      Rakastin tuota kommenttia, kunnon ajatuksenvirtaa. Toivon, että pääset pian reissuun jonkun mainion miehen kansssa. Tai sitten ystävän. Tai vaikka yksikses.

      Vastaa
  16. Anonymous 2.5.2012

    Tollanen matka on kyllä täydellinen oppia tuntemaan toinen niin hyvässä kuin pahassakin. Ja punnita sitten että haittaaks se. Voisin ainakin kuvitella, että matkalla on testattu niin henkistä kuin fyysistä mies- ja naiskuntoa ihan yltäkyllin, vaikka useimmat kuvista ovatkin sipisiistejä pönötyskuvia….. ;) – Hiomaton timantti

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Se olikin kyllä täydellinen tapa. Hauskinta oli, että reissun jälkeen ei ollut lainkaan sellainen fiilis, että tekis mieli olla eri mestoilla, vaan päinvastoin. Kyllä ne matkat antaa ja ottaa, mutta niin niiden pitääkin.

      Vastaa
  17. Korvistyttö 2.5.2012

    mikä helkkari toi afro muuten on :-D

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      ELä naura! Tein jannelle kampauksen yöllisillä foliopatukoilla. Hän on itse napoleon dynamite.

      Vastaa
  18. henu 3.5.2012

    voi vitja. aivan ihania matkakuvia!! oi.

    ja lopulta olemme kuitenkin yksin. olinkin jo kaivannut näitä ah <3. ja paulig. ei tässä ota järkeä itekkään enää.

    ps. onnea matkasta !:)

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Khihih, omistan SMG-luritukseni sinulle. Muilla kun meinaa mennä niihin jo hermot. Matkakuvat on niitä parhaimpia, etenkin tuollaiset sopivan rakeiset.

      Vastaa
  19. Anonymous 3.5.2012

    Aivan ihana postaus!
    Toiveena olisi että tekisit postauksen reilauksestanne, voisit kertoo vinkkejä ym. mistä vois olla iloa tämmöiselle joka vasta suunnittelee reissaamista:)

    Vastaa
    • Henriikka 4.5.2012

      Hei tämä on hyvä ehdotus! Yritän toteuttaa tässä kesää ennen tai sen aikana viimeistään- dippadaa Jos vaan enää muistan jotakin.

      Vastaa
  20. karoliina 6.5.2012

    Ihania kuvia! Reilaamaan on pitänyt jo lähtä monesti, mutta se on vaan jääny… jos sitä nyt parin vuoden sisään sais aikaiseksi =)

    Vastaa
    • Henriikka 10.5.2012

      VOI ota oikein tavoitteeksi, se on niin parasta aikaa. Hui!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.