Rillit järjestyksessä

Huomasin eilen, että ollaan tultu siihen pisteeseen, että aurinkolasit ovat nenällä jokaikinen päivä. Ongelmana oli säilytys. Tätä ennen kaikki silmä- ja aurinkolasini olivat erään korin pohjalla kasassa. Se oli erittäin epäkäytännöllinen, epäsiisti ja laseja naarmuttava säilytystapa. Päätin kehitellä muuta. Jostain mielen sopukoista tuli mieleen jossakin näkemäni systeemi, jossa lasit roikkuvat rivissä henkarissa. Halpa ja helppo systeemi, jee! Metallinen henkari sai kannettavakseen 12 lasit.

Tarkoituksena olisi vielä laittaa viereen toinenkin henkari, 
olisi kiva erottaa toisen rillit ja toiseen arskat. Tästä tiiviistä rivistä iloitsen siihen saakka.
Henriikka
Kategoriat: asusteet 20 kommenttia

Rillit järjestyksessä

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.