Talkkaripipo takaraivolla

Superväsyneenä maanantai-illassa, kohta kupsahdan tähän olohuoneen sohvalle. Onneksi päivällä sentäs sain virtaa keltaisista hiihtohousuista. Taas kerran kannoin kirppiksiltä löydettyjä lumppuja ylläni, kun sirppiksiltä olivat pöksyjen lisäksi myös kengät ja pilkkumekko. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain oranssia. Oranssit ovat suuret, graafiset muovikorvikset, ja uutta takaraivon juntti-/hipsteri-/talonmiespipo. Rakastan pipoja, mutta käytän niitä aivan liian vähän. Jotenkin pipon laittaminen merkitsee, että koko hiussysteemi on järjesteltävä sen mukaan: En osaa laittaa sitä laitettujen hiusten päälle, vaan pipo on sitten osa sitä juttua. Koko päivän. Niin kuin tälläkin kertaa.
Herrainkenkäni ovat aivan puhki kuluneet. Ihan puhkipoikki ja pinoon. Toisaalta sellaiset ne olivat jo ostohetkellä, euron kun maksoivat. Olen havitellut kuitenkin uusia. Sellaisia, jotka sopisivat sekä juhliin, että työhaastatteluun. Ja sitten vaan päiviin ilman sen suurempia riemuja. 
Huomenna keskityn kuitenkin maailman valokuvauspäivään, enkä mihinkään kenkiin. Hurraa.
Henriikka
kengät, pökät, mekko/kirppis, korvikset/JC, pipo/Carlings
Kategoriat: oma tyyli 14 kommenttia

Talkkaripipo takaraivolla

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.