VOGO VOGUE JOGO JOGUE

Millainen on luottoasuni huonon vaatepäivän iskiessä? College, porkkanamalliset housut ja herrainkengät. Plus tietysti nuttura pään päälle, niin kuin varmasti olette huomanneet. Alla oleva tyyli täyttää hyvin luottoasuni kriteerit. Näissä vaatteissa oli pitkästä aikaa sellainen olo, että juuri tälläinen haluaisin tyylini olevan. Eikä asiaa yhtään lieventänyt se, että joku satunnainen metropummi tuli mongertaen kertomaan, että olen kuin suoraan 80-luvun lopulta. Hän jaaritteli hetken Madonnan vanhoista musiikkivideoista ja toivotti hyvää päivänjatkoa. Kaikkea hyvää hänelle.

Itse asiassa nämä kaikki kolme: housut, kengät ja jumpperi löytyivät Puu-Vallilan kirppikseltä pari viikkoa sitten. Onnenlöydöt ovat olleet tiuhassa käytössä, eikä loppua näy. Pidän erityisesti farkkujen hillitystä rikkinäisyydestä, sekä porkkanamallista. En ole aikoihin omistanut revittyjä farkkuja (vai olenko? huijaanko? en ainakaan muista), mutta näiden polvireikiin tykästyin kovasti. Tähän sopii lause ”less is more”, vaikka usein olenkin sitä mieltä, että ”more is more”, todellakin.
Näissä releissä päätin pyyhältää myös kokeilemaan kaupungin uutuutta: Jogo-baaria! Tennispalatsiin on avattu uusi Frozen yoghurt -bar. Oi sitä onnea, kun sitä sai syödäkseen. Ja kaikkia niitä lisukkeita. Otin Bean kaverikseni ja pistimme hykerrellen jäätynyttä jukurttia suuhumme. Valitsin omaani mango-jukurttia ja lisukkeiksi mansikkaa, pensasmustikoita ja kiiwiä. 

Eikö ollut siisti tuo siirtotatska? En ole kokeillut vedellä siirrettäviä tatuointeja sitten Spice Girls -aikojen. Kyllä kelpasi kavereille esitellä punaista leimaa. Jogoon on kyllä päästävä uudestaankin, vaikka henkilökunta saattaa katsoa kummeksuen, kun hipelöin tuota kultaista sivuseinää. Minkäs sitä mielihaluilleen voi?
– Henriikka
farkut, paita, kengät/kirppis, aurinkolasit/H&M, korvikset/Glitter

osa kuvista: www.facebook.com/jogobar
Kategoriat: oma tyyli, ruoka ja juoma 23 kommenttia

VOGO VOGUE JOGO JOGUE

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.