HEL LOOKS ja muuta mukavaa

Erään mukavan seikan takia olen pimittänyt teiltä erästä asukokonaisuutta. Tässä se nyt tulee. Tämän pimityksen syynä oli viimeviikkoinen mukava tapahtuma, kun viattomasti Monkin ale-rekkejä tutkiessani puheilleni tuli ihana Liisa: hän kysäisi saisiko lainata minua hetkiseksi pihamaalle, jotta saisi napattua kuvan Hel Looks -sivustolle. Ei tarvinnut kahdesti kysyä, olen nimittäin jo useamman vuoden ajan lähettänyt ahkerasti rakkautta kyseiselle sivustolla! Nyt saan kunnian hymyillä vienosti kaikkien tyylikkäiden ihmisten seurassa.
Ajattelin kuitenkin Liisan kuvan lisäksi julkaista myös muutamia lisäkuvia asusta. Tässä asussa tuntui hyvältä. Tuntui siltä, että oli onnistunut laittamaan sellaiset vaatteet, joissa voisi mennä minne vain: työhaastatteluun, kahville, töihin, kouluun, kotiin, anoppilaan, sukujuhliin… Voi olla, että joku on eri mieltä, mutta se oli minun vahva tuntoni. 
Viime vuodesta alkanut leopardipöksyjen etsintä päättyi vihdoin, kun selasin ihanan Emman blogia (Suhteellisen uusi huippublogi! Suosittelen). Siinä ne hehkeät housut ruudulla hehkuivat ja tiesin, että seuraavan päivän polkuni veisi Zaraan. Kiitos vinkistä! Omaottamissa kuvissa päivä on jo varttunut illaksi, ja ohutkankaiset housut ehtineet hivenen rypistyä, mutta meininki oli edelleen aborginaali. Hintaa oli 40 euroa, jonka vuoksi tälläinen kirppishintoihin tottunut vietti housujen kanssa kaupassa hetkosen pidempään. Loppujen lopuksi en kuitenkaan voinut vastustaa viidakon kutsua.
Löysää + löysää, again. Alan pikkuhiljaa tajuta, ettei minun kannata selitellä itselleni, miksi taas käytän tätä kiellettyä komboa. Ehkä vain tyydyn kohtalooni olla kuningas kera suurempien kangaspalojen. Liisan kuvassa kädessäni on vanha kunnon Fjällräven, mutta huomioikaa, kuinka tilalle vaihtuu Jannen vanha nahkareppu. Iltapäivällä hain suutarilta korjauksessa olleet jutut, ja Fjällis sujahti korjatun, vanhan ja kuluneen repun uumeniin. Ja näköjään vähän lankkia kaipaisivat myös nilkkurini.
-Henriikka
ylin kuva: Liisa Jokinen, Hel Looks
Kategoriat: oma tyyli 20 kommenttia

HEL LOOKS ja muuta mukavaa

20 kommenttia

 • annie sanoo:

  Ihan mieletön toi oranssi paita. Sopii sun ihon ja tukan sävyy tosi hyvin ! Oot niin kaunis :)

 • Qtja sanoo:

  Hirveen kiva asu! Oranssi ja lepardi näyttää hyvältä yhdessä. Ja oli hauska bongata siut hellooksista :–) Aattelin kyllä että oot meikäläistä vähän vanhempi (älä nyt säikähdä, ikäiseltäs kyllä näytät) kun vaikutat siltä tekstiesi perusteella.

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos Qtja. Ja hahah, en säikähdä. Olen kuullut tuon ennenkin. Jo se vaikuttaa aika kovasti ihmisten ajatuksiin, että toisella killuu vihkisormus sormessa. Mutta tälläinen tallero vielä olen kuitenkin.

 • Anonymous sanoo:

  Just tänään katoin, että herranjestas tuttu kasvo (:
  Super hieno asu ja tuntuu, että voisin syödä sinut.

 • Inka sanoo:

  Mahtava asu! Munkin mielestä sopisi mihin vaan :)

 • hanna sanoo:

  itse en uskaltais käyttää tälläisen asun esim. työhaastatteluun, mutta sulla se vaan toimii.

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos kovasti. Niin ja tietenkin se vaikuttaa paljon mihin hakisi. En ehk sihteeriksi hakiessani laittaisi näitä releitä.

 • Nyrha sanoo:

  Ihana asu! Kauniit värit ja toi nahkareppu on upea :)

 • Jessica Hubow sanoo:

  kaunis! Blogisi on niin mukavaa! Ehdotan valitset tämän sivun http://delightfull.eu , mielestäni sinun rakastamaan sitä :)

 • Irina sanoo:

  ihania kuvia, ihania asuja ja kaikkee muutakin ihanaa, aaaah. tulee sun blogia selaillessa aina niin hyvä fiilis! :-)

 • Emma sanoo:

  Jee siistiä että löytöni autto, ja saampas täältä itekki vinkkiä vaik kuin! Oranssi toimii ihanasti, vaikka ite oon tuudittunut pelkkiin mustiin yläosiin! :-)

  • Henriikka sanoo:

   Joskus mustaan tuudittautuminen on se ainoa oikea tyylikäs vaihtoehto. Itse tykkään keikkua siinä rumuuden-tyylikkyyden välitienoossa haha. Ja ai että olinkin iloinen, kun blogistasi bongasin nuo pöksyt.

 • Anonymous sanoo:

  Mistä päin maailmaa tuo oranssisöpöläinen on peräisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.