Hopeakaulukset

Vihdoin ne ovat minun -hopeakaulukset. Olen väijynyt joulun jälkeen hyllyillä, jossa helmikaulukset ovat hohtaneet. Kokeilin ja kokeilin, mutta jostain syystä ne aina myös jäivät hyllyyn. Liian tyttömäiset, liian halvannäköiset, liian suuria helmiä, liian massiivinen kokonaisuus… En vain ollut ymmärtänyt, etten ollutkaan helmien tarpeessa, vaan sydämessäni oli hopeakaulusten mentävä kolo. Gina Tricotin koruhyllyn yksinkertainen malli on minun mieleeni. 

 Tervetuloa kotiin, my darling.
 Lupaan pitää sinusta hyvää huolta, 
vaikket aivan aitoa hopeaa olekaan.
Henriikka
Kategoriat: asusteet, korut 12 kommenttia

Hopeakaulukset

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.