Inkkarimuotia omalla tyylillä

Washington Redskins on Yhdysvalloissa NFL:ssa pelaava amerikkalaisen jalkapallon seura. Se pelaa National Football Conferencen itäisessä divisioonassa, NFC Eastissä. Seuran kotipaikka on Washington D.C., mutta kotikenttä on Landoverissa, Marylandin osavaltiossa. Redskins on pelannut NFL:n loppuottelussa Super Bowlissa viisi kertaa ja voittanut sen kolmesti, kausilla 1982, 1987 ja 1991. (Wikipedia)

Tarkoituksenani oli käsitellä ja laittaa tänne vähän kuvia juhannushäistä, joissa saimme olla osallisina. Mutta kuinka ollakaan pienoinen päänsärky yltyikin käsittämättömän kovaksi, ja yritän tässä parhaani mukaan olla liikuttamatta päätäni ja poistua tästä koneen äärestä. Niinpä saattekin nippelitietoa Washington Redskinsistä ja siihen olennaisesti liittyvän asun muutaman päivän takaa.
Tällä hetkellä muotimaailmassa on valloillaan intiaanibuumi. Olenhan sitä itsekin osittain hehkutellut, kuten tiedätte. Mutta voihan tästäkin paidasta löytää vahvat inkkaritunnelmat: collegessahan komeilee Chicago Blackhawksin kova vastustaja, katu-uskottava intiaanilogo. Voisin huolia tuollaiset sulat takaraivolleni, mitkä logon punanahalla roikkuu hiuksista.
En tiedä mikä noissa pelipaidoissa viehättää. Ja alleviivattuna vanhoissa sellaisissa. Se nostaa käden ylös, joka tietää! Tämän viininpunaisen kanssa puin basic mustat Levikset ja jalkaani lainasin siskoni Adduja. Ovat muuten täydelliset kengät kaikessa tavallisuudessaan.

Päänsärky ottaa minut haltuunsa, lopetan siis tämän höpöttelyn. Etten kuitenkaan vaipuisi masennuksen valtaan liiaksi, niin kertaan kuluneesta päivästä kolme hyvää asiaa:
1. Sateenkaari
2. Työpäivän keskellä saatu neilikkakimppu
3. Omatekemä hamppari iltapalaksi
Kerratkaahan työkin. 
-Henriikka
paita/kirppis, kengät/Adidas, farkut/Levi’s, aurinkolasit/H&M, korvikset/Glitter
Kategoriat: nostalgia, oma tyyli 23 kommenttia

Inkkarimuotia omalla tyylillä

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.