Pikkuse enemmän BLING

Niin pienellä saa niin paljon aikaan. Sen huomasi taas, kun vaihdoin laatikkomallisesta, ruskeasta takistani napit: vanhat, rusehtavat muovinapit ratkottiin veke ja tilalle ompelin kultaiset ja koristeelliset. Alkuperäinen tarkoitukseni oli siirtää vanhojen tilalle puiset napit, mutta sitten kävelin Hakaniemessä nappikauppaan. Silmäni löysivät kultaisen putkilon ja ostin samantien seitsemän, kappalehintaan 1,2 euroa.
Nappien vaihdossa on muistettava, että jos haluaa päästä mahdollisimman vähällä vaivalla, niin ostaa mieluummin liian pienet kuin suuret napit. Napinläpiä on helppo pienentää ompelemalla reunasta aukkoa kiinni, mutta suurentaminen on vaivalloisempaa. Entisten kokoiset napit ovat tietenkin ne parhaat. Nappien vaihto on kuitenkin todella simppeli tapa tehdä pieni muutos ulkomuotoon: takkien lisäksi vaihtoja voi tehdä neuleisiin, kauluspaitoihin tai vaikka pöksyihin.
 Kauniita kultaisia kiekuroita, sanon minä.
Supersupersunnuntaita ja lauantainjämiä teille.
Kovin tämän saitin päivittämisestä tykkään.
Henriikka
Kategoriat: DIY 8 kommenttia

Pikkuse enemmän BLING

8 kommenttia

 • karoliina sanoo:

  Mun on jo pitkään pitänyt vaihtaa mustasta takista hopeiset (ja kuluneet) napit kultaisiin, takki on jäänyt vähälle käytölle mutta nyt muistin sen tän postauksen myötä. Kivalta näyttää sun uudet napit =)!! kiitos kivasta postauksesta ja ihanasta blogista.

  • Henriikka sanoo:

   Ole hyvä, ilo on minun! Ja hei nyt vaan ompelupuuhiin ja neula & lanka heilumaan. Kuulostaa, että lopputuloksesta tulisi erittäin hyvä.

 • Ansma sanoo:

  tuunaus kyllä piristi tota takkia : ) hassuu et pelkkä nappien vaihtaminen voi tehdä takista erinäkösen !

 • emilia sanoo:

  Vitsit, en yleensä kommentoi pahemmin blogeihin mutta nyt on ihan pakko koska sä olet ihan M A H T A V A! Luin koko sun blogin läpi kahdessa päivässä (ei, mulla ei ole muuta elämää) ja pakko sanoa että voi että! ♥ Oot kyllä niin symppis tyyppi ja sun blogikirjotukset kyllä piristi niin paljon päivää. :)

  • Henriikka sanoo:

   Tämä oli mitä ihanin kommenti. En voi uskoa, kuinka oot jaksanut selailla miltei vuoden jutut vaan lävitse. Kreisiä. Mutta kiitos ja voit uskoa, että myös viestisi piristi omaa päivääni.

 • emppu sanoo:

  vähän kiva idea ! miksen oo itse koskaan ajatellut tommosta ? :) sun blogi on aina niin inspiroiva !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.